Smartphone

Samsung trece prin cea mai neagră perioadă a sa după eşecul numit Samsung GALAXY Note7, iar pierderile totale vor fi uriaşe. Din nefericire pentru companie, popularitatea brandului a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni şi nu mare ne va fi mirarea când în rapoartele de anul viitor vom vedea o scădere a vânzărilor şi a market share-ului la nivel mondial.

Compania de marketing Branding Brand a realizat un chestionar în Statele Unite ale Americii pentru a vedea cum a influenţat problema smartphone-ului Samsung GALAXY Note 7 decizia consumatorului în viitor. Pentru ca impactul să fie şi mai mare, au fost chestionaţi doar deţinători de telefoane Samsung.

galaxy-note7_curve_phone-630x325

Rezultatele obţinute au fost surprinzătoare: 40% dintre deţinătorii actuali de Samsung au confirmat că următorul telefon o să fie de la alt producător. 30% dintre aceştia vor trece la noua generaţie iPhone, în timp ce restul de 70% vor rămâne fideli sistemului de operare Android (8% dintre aceştia vor achiziţiona noul Google Pixel XL).

Emil a făcut un top al celor mai bune alternative la Samsung GALAXY Note7, top pe care îl puteţi citi aici. Dacă aţi fi sau sunteţi utilizatori Samsung, aţi renunţa în următoarea perioadă la acest brand ?

 

Sursa: 9to5google.com

Categorii: samsung

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.