Retelistica

Din 1 octombrie 2015 pornește 4G-ul în Digi Mobil, pentru început în 12 orașe. Pe de altă parte debutează și o ofertă cu 15 GB trafic de date, de luat în calcul pentru cei aflați în aria de acoperire a 4G-ului oferit de operatorul telecom. 

A. 4G la Digi Mobil, viteze de până la 150 Mbps în download;

Lista celor 12 orașe este formată din Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Din comunicatul de presă înțeleg că acoperirea este parțială, iar pe exterior urmează a avea 4G cât de curând.

Detalii legate de acoperire în 4G încep a fi oferite de mâine, în spatele acestui link.

B. Digi Mobil Optim Nelimitat cu 15 GB trafic de date;

Fără vreo modificare de tarif, cei ce dețin un abonament Optim Nelimitat au parte de 15 GB trafic de date (10 GB în 4G și 5 GB în rețeaua 3G).

Update 1: Pe 2 octombrie se deschid 200 de puncte de acces. Cred că mare parte din ele sunt pe interior. De mâine vedem pe hartă ce zone sunt acoperite și discutăm în cunoștință de cauză. 

RCS-RDS-4G-Digi-Mobil

Update 2: Declarație oficială a lui Valentin Popoviciu, vicepreședinte al RCS&RDS.

Astazi am mai facut un pas important in evolutia retelei Digi Mobil, oferindu-le clientilor nostri servicii 4G. Vom continua sa investim semnificativ  in dezvoltarea retelei, atat in cresteri de viteza, cat si in acoperire, astfel incat sa raspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce in ce mai mare pentru utilizatorii nostri. Clientii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descarca aplicatii, muzica, iar streaming-ul video si incarcarea fisierelor de dimensiuni mari se vor realiza intr-un mod mult mai rapid.”

Articole corelate:

Ce telefoane mobile sunt compatibile cu rețeaua Digi Mobil;

Digi Mobil și 4G-ul;

Tag-uri: 4GDigi Mobil

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.