Televizoare

LG ne anunță că televizoarele prezentate în cadrul CES 2022 au ajuns în magazinele de specialitate din țara noastră. Este vorba despre modelele din seriile G2 și C2, ce integrează tehnologia OLED evo, care promite imagini și mai realiste, cu o claritate și detalii îmbunătățite. Panourile care se regăsesc pe modelele din gama LG OLED 2022 au fost certificate de InterTek pentru fidelitate a culorilor 100% și volum de culoare 100%.

Seria LG OLED G2 2022 a primit un design ce permite o dispersare mai eficientă a căldurii, care, alături de tehnologia Brightness Booster, va putea genera o luminozitate mai ridicată decât a vechilor modele. În gama LG OLED G2 2022 își fac acum apariția diagonale de 83 și chiar 97 de inch (primul OLED de așa diagonală) ce se alătură deja clasicelor dimensiuni de 55, 65 și 77 inch.

În ceea ce privește seria mai accesibilă LG OLED C2, sunt disponibile diagonale de 42, 48, 55, 65, 77 și 83 inch.

Au fost operate actualizări ale sistemului de operare webOS, ce permite acum un nivel fără precedent de personalizare. Utilizatorii pot crea profiluri și pot configura accesul rapid la serviciile de streaming preferate, pot primi recomandări de conținut personalizate bazate pe istoricul vizionărilor și pot primi alerte în timp real.

Acum să ajungem și la partea cu adevărat surprinzătoare din comunicatul de presă al celor de la LG România. Televizoarele OLED din seriile G2 și Z2 primesc o garanție extinsă de 5 ani pentru panou, așa încât clienții sunt asigurați pentru mult mai mult timp împotriva apariției unor anumite fenomene ce afectează de regulă display-urile OLED. Câteva detalii despre garanția de 5 ani a televizoarelor OLED LG Z2 și G2 sunt disponibile aici.