A început sezonul grătarelor și al excursiilor prin diverse locuri ale țării. Presupun că boxele portabile se află printre itemurile căutate în această perioadă a anului, iar pe lângă portabilitate și performanțe mi se pare că rezistența la contactul cu apa este un factor important în procesul de alegere.

1. Boxă portabilă Hama Twin 2.0;  👈🖱️

Are 20W RMS și un design inedit. De fapt, putem spune că avem 2 boxe în una. Are certificare IPX7, încărcare pe USB Type-C pentru bateria de 3000 mAh, autonomie de până la 6 ore. Prin designul și puterea pe care le aduce în această zonă de preț mi se pare a fi una dintre cele mai inspirate alegeri.

2. Boxă portabilă Tronsmart T6 Mini; 👈🖱️

Este o boxă ce promite a oferi sunet la 360 de grade, putere de 15W și certificare IPX6 legată de rezistența la contactul cu apa, bluetooth 5.0, autonomie de până la…, 24 ore din bateria de 2500 mAh. În pachet se află și o curea detașabilă.

3. Boxă bluetooth Trust Caro Compact;  👈🖱️

Are o putere de 10W RMS, autonomie de până la 14 ore din bateria de 2200 mAh + bluetooth 5.0, USB Type-C și jack de 3.5 mm, sunet stereo etc. Este impresionantă autonomia pe care o oferă (cel puțin din ce ne spune producătorul său).

4. Sony SRS-XB13; 👈🖱️

Are recenzii bune, certificare IP67, Fast-Pair și autonomie de până la 16 ore, încărcare pe USB Type-C. Trebuie ținut cont că folosește bluetooth 4.2 (tehnologie ceva mai veche). La fel ca și JBL Go3 are dimensiunile compacte de partea sa.

5. JBL Go3; 👈🖱️

Mi se pare a fi o alegere inspirată pentru cei ce doresc să meargă cumva la siguranță. Sosește într-o multitudine de culori: Roșu, Roz, Alb, Multicolor, Verde / Roz, Albastru, Negru etc. Are o notă mare – 4.87 din 260 evaluări. Iese în evidență prin dimensiunile compacte, rezistența la contactul cu apa, faptul că poate fi ușor prinsă la rucsac. Nu are cine știe ce putere – 4.2W și autonomie de 5 ore.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.