Nu trebuie să cheltuie cine știe ce sumă spre a cumpăra un gadget, iar în limita a 50 lei pot spune că am găsit câteva propuneri interesante.

1. Boxă portabilă Xiaomi Compact 2;

Trebuie să știți din start că este o boxă cu adevărat compactă, micuță. Este bună dacă ai un smartphone ce nu se aude prea puternic. Compact 2 încorporează o baterie de 480 mAh ce îi oferă o autonomie de până la 6 ore (volum până la 80%), are bluetooth 4.2 pentru conexiunea cu un smartphone și se alimentează pe microUSB (nu este inclus în pachet).

2. Baterii reîncărcabile GP ReCyko de tip AAA și 950 mAh;

Mi se par cu adevărat utile dacă ai nevoie de baterii AAA prin locuință, iar un charger dedicat costă în jur de 100 lei. Scapi de achiziția făcută pe repede înainte la casele de marcat din Mega Image etc.

3. Suport tetieră pentru tabletă de 7 – 10.1 inci;

Da. Știu. Nu este recomandat să-l lași pe cel mic cu orele pe tabletă, dar sunt situații în care un suport pentru tetieră precum cel din linkul de mai sus te poate ajuta. Suportă tablete de la 7 la 10.1 inci.

4. Lanternă LED de tip breloc de la Varta;

5. Tabletă pentru notițe și desene;

Este mai utilă față de cât ați crede. Am găsit una similară pe la Lidl și are un magent prin care o poți prinde de frigider sau alt obiect metalic. Poți lăsa o listă sau nota chestii pe care dorești să ți le amintești sau să le transmiți către un alt membru din familie. Plus că dacă ai un copil mic, îl poți lăsa să deseneze etc.