Nu trebuie să investești cine știe ce sumă spre a cumpăra un gadget cu adevărat util. În lista de astăzi veți descoperi un card reader Kingston pentru cardurile în format SD sau microSD, încărcător A+ pentru bateriile reîncărcabile de tip AA sau AAA + alte produse interesante.

1. Mouse wireless Lenovo M300;👈🖱️

Este un mouse wireless ieftin cu recenzii bune. A reușit să obțină 4.72 din peste 220 de evaluări. Asta arată că avem de-a face cu un mouse ce se descurcă bine spre foarte bine, mai ales în această categorie de preț.

2. Încărcător A+ pentru baterii reîncărcabile;👈🖱️

Este un încărcător universal pentru baterii reîncărcabile în formatele AA și AAA. Are 4 canale ce permit încărcare a până la 4 acumulatori în același timp. Are și un LED de notificare, iar încărcarea în sine durează între 3 – 5 ore în funcție de tipul bateriei. Ar fi fost excelent dacă în pachet erau incluse și baterii A+ reîncărcabile, dar presupun că pot fi achiziționate separat + discutăm despre un încărcător universal ce nu te limitează la un anumit brand.

3. Radio cu ceas AKAI; 👈🖱️

Asta-i un gadget din ăla arhaic, pe care-l găseai neapărat în casele românilor în urmă cu două decenii. Trag concluzia că este actual și în 2022, din moment ce-l găsim în oferta magazinelor de specialitate. Nu cred că are nevoie de nicio descriere. Cred că se potrivește în casa bunicilor (cei ce sunt suficient de norocoși să-i aibă în viață și sănătoși).

4. Card reader Kingston;👈🖱️

Eu folosesc un model cu 10 lei mai scump pe USB 3.2. Totuși, modelul de mai sus are un plus prin faptul că poate să citească atât cardurile SD, cât și cardurile microSD. Aș cumpăra unul care dispune de slot pentru microSD și USB Type-C + USB clasic. M-ar ajuta uneori să golesc galeria de imagini de pe telefon.

5. Suport auto magnetic;👈🖱️

Este un alt gadget ce dovedește că nu trebuie să investești cine știe ce sumă pe un produs capabil. Are o notă de 4.72 din peste 70 evaluări, iar costul său se află sub pragul a 30 lei. Mi se pare a fi cumva multifuncțional, nu doar în poziția de suport auto pentru smartphone.