În listă veți descoperi gadgets utile, de la un rack extern sub formă de casetă audio și până la un pachet cu lămpi solare pentru grădină.

1. Încărcător auto la 30W; 👈🖱️

Are 2 porturi USB și alimentează la maxim 30W (output la 1 x USB cu 5V  / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A și alt USB cu 5V / 2.4A). De fapt, alimentează pe un port la maxim 18W și pe altul la 12W, de aici și cei 30W amintiți în titlu. Respectă standardul Qualcomm QuickCharge 3.0.

2. Pachet cu 6 lămpi solare; 👈🖱️

Este un produs ce a primit recenzii bune spre foarte bune – 4.72 din 46 evaluări. În primul rând costă puțin și al doilea rând te scutește de orice cablu tras prin curte, consum de energie electrică etc. Încorporează un panou solar cu acumulator reîncărcabil (baterie AAA de 200 mAh). Timpul de iluminare cu bateria încărcată integral este de peste 12h. Puterea este de 0.06W / 1 lm.

3. Memorie USB SanDisk Ultra Fit; 👈🖱️

Este un flash USB compact, pe USB 3.1 și cu capacitate de stocare de 64 GB. Recenziile primite sunt pozitive.

4. Boxe Genius 2.0 de 6W RMS; 👈🖱️

Mi se pare a fi unul dintre cele mai bune boxe PC cu preț de sub 50 lei. Adoptă un design cumva clasic, reglezi volumul de la un buton dedicat pus pe fir, au putere de 3W / satelit, 6W RMS în total.

5. Rack extern sub formă de casetă audio;👈🖱️

Este compatibil cu HDD-urile pe 2.5 inci și interfață SATA până la generația a 3-a, chiar și pentru SSD-uri. Se conectează pe USB 3.0 și suportă HDD-uri de până la 4 TB. Mi se pare că designul ales este ingenios și cumva dorește să-i activeze pe nostalgici.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.