Am găsit 5 produse interesante ce au preț sub pragul a 50 lei. Sunt și 1 – 2 mici excepții, dar nu se îndepărtează prea tare de ideea articolului.

1. Range extender MERCUSYS👈🖱️

Mărește semnalul Wi-Fi în standardele b/g/n. Se conectează wireless la router și extinde spațiul de acoperire din locuință. Funcționează cu router de la orice producător, nu doar de la MERCUSYS. Rata de transfer este de până la 300 Mbps și are 2 antene externe.

2. Suport auto universal pentru tetieră dedicat tabletelor între 8 – 10.1 inci👈🖱️

Am văzut că la drum lung se mai întâmplă ca să fie aleasă soluția unei tablete spre a-l ține puțin ocupat pe junior. Un suport pentru tetieră dedicat tabletei devine cumva necesar. A+ are mai multe soluții cu adevărat ieftine și recenzii pozitive.

3. Radio MP3 cu USB și acumulator; 👈🖱️

Mi se pare că promite prea multe în prețul afișat. Are și câteva evaluări, iar nota de 4.79 din 19 recenzii mi se pare că-l aduce cumva într-o notă pozitivă. Poate fi recomandat pentru un bunic ce-l ia în grădină etc.

Are putere de 3W, baterie reîncărcabilă Li-ion ce poate fi reîncărcată pe microUSB cu cablu inclus, port USB și slot pentru cardurile microSD, funcție de radio AM / FM.

4. Mousepad gaming A+ iluminat; 👈🖱️

Este ieftin, recenziile primite sunt foarte bune. A fost fabricat dintr-un material rezistent la apă, portul USB suplimentar are rol de încărcare. Sunt 7 culori în 14 nuanțe.

5. Harta lumii răzuibilă; 👈🖱️

Nu este un gadget în adevăratul înțeles al termenului, dar poate fi o metodă de petrecere a timpului ce îi lasă juniorului și câteva cunoștințe în spate.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.