Trebuie să recunosc că nu știam că GoPro are un birou de inginerie în țara noastră. Am înțeles că de curând au sărbătorit 5 ani de activitate și cu această ocazie au introdus oportunități permanente de lucru la distanță pentru hub-ul său local.

GoPro dorește să extindă abordarea companiei de a combina munca la distanță și în format hibrid cu inovația, iar echipa din România este susținută drept centru cheie de cercetare și dezvoltare pentru companie.

Declarație oficială:

Echipa noastră din București a fost crucială pentru dezvoltarea ecosistemului GoPro”, a declarat Cedric Fernandes, vicepreședintele de inginerie software GoPro. „Suntem încântați să ne extindem oportunitățile pentru a include angajați din toată România care doresc să lucreze pentru o companie precum GoPro, care susține o multitudine de alegeri și stiluri de viață, inclusiv capacitatea de a lucra de la biroul nostru din Timpuri Noi, de a lucra de la distanță sau câte puțin din ambele.”

Cei interesați sunt încurajați să aplice aici.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: GoPro

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.