În lista de 5 produse cu preț de până în 50 lei veți descoperi dispozitive interesante. Acum depinde de scenariul de utilizare al fiecăruia dintre voi, ce este util pentru unul ar putea fi complet inutil pentru celălalt.

1. Cititor de carduri microSD, SD cu USB Type-C și USB; 👈🖱️

Are slot pentru cardurile SD și microSD, dar și port USB clasic + USB Type-C. Îl poți conecta la PC, notebook, smartphone etc. Acum să nu vă așteptați ca vitezele de citire să fie foarte mari.

2. Căști gaming A+ Seth; 👈🖱️

Sunt căști ieftine cu recenzii pozitive. Au prins nota 4.35 din peste 150 de evaluări. Cablul are 2.2 metri, sunt echipate cu difuzoare de 40mm, iluminare RGB, impedanță de 32 Ohm, microfon și jack de 3.5 mm.

3. Deschizător capace; 👈🖱️

Nu este neapărat un gadget ci mai degrabă o unealtă ce poate deveni cumva utilă în cazul în care capacul nu se deschide ușor. Am văzut că este și pe Amazon, iar recenziile de acolo sunt mult mai optimiste față de cele din 🇷🇴. În cazul meu ar fi un dispozitiv cu adevărat practic, dar cei ce au brațele lui Hercule nu se vor încurca de astfel de mizilicuri.

4. Mănușă cu LED-uri; 👈🖱️

Vedeți și scenariile de utilizare unde s-ar plia mănușile cu LED-uri. Sincer, scenariul în  care ar fi folosite de un mecanic mi se pare a fi cel mai plauzibil. Sunt alimentate de la două baterii CR2032 de 3V.

5. Manșon magnetic; 👈🖱️

Ca și mănușa cu LED-uri cred că se adresează unui meșter ce lucrează cu multe piese mici. Poate fi reglată cu banda velcro, includ magneți puternici pentru obiecte de diferite dimensiuni.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: gadget

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.