Am făcut o listă cu 5 gadgets pe care le consider utile. Veți descoperi un pachet cu baterii VARTA pe formatul AAA și AA + lanternă LED la un cost bun, cablu încărcare Baseus ce se potrivește pe o multitudine de porturi, dar și alte trei produse interesante și repet, utile.

1. Lampă solară Flink; 👈🖱️

Încorporează un acumulator reîncărcabil de 200 mAh. Dimensiunile sale sunt de 280 x 125 x 125 mm, partea de reîncărcare se face printr-un panou solar. Recenziile le consider pozitive, iar livrarea se face în mod gratuit pentru cei ce fac parte din programul Genius.

2. Mousepad Lenovo Legion; 👈🖱️

Folosesc un mousepad ieftin cu harta lumii (sunt la al 2-lea sau al 3-lea), iar dacă aș vrea să cumpăr altul cred că m-aș orienta spre ceva similar sau aș alege un produs din oferta ASUS (laptopul transformat în desktop replacement este de la compania taiwaneză). Cei ce folosesc un produs Lenovo și nu numai se pot duce spre mousepad-ul de mai sus. Este mai ieftin pe dimensiunile mai mari de 900 x 400 x 2 mm vs cel de 450 x 400 x 2 mm cu câțiva lei.

3. Cablu încărcare Baseus; 👈🖱️

Este singurul produs din listă ce nu-i vândut direct de către eMAG ci de către un shop partener din marketplace. Pe de altă parte îl aduc gratuit la easybox pentru cei ce sunt înscriși în Genius.

Mi se pare o soluție ca să nu fii prins descoperit. Are 2 x USB Type-C, 1 x microUSB și 1 x port Lightning, lungime a cablului de 1.2 metri și feedback bun de la cei ce l-au achiziționat.

4. Protecție webcam A+; 👈🖱️

Nu am această grijă pentru că ASUS ROG Strix Scar III nu are cameră web integrată, dar știu că este o oarecare grijă în online și companiile de periferice au conceput protecție specială. Mai sus aveți un kit cu protecții pentru laptop, tabletă și smartphone.

5. Pachet baterii Varta și mini Lanternă LED; 👈🖱️

Include 4 baterii AA, 4 baterii AAA și o mini lanternă LED tip breloc. Prețul este de 14.49 lei și livrare gratuită pentru cei ce plătesc abonament Genius.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.