Am ajuns la episodul 25 pentru una dintre cele mai citite serii de articole de pe Gadget.ro. În selecția de astăzi veți găsi căști pe jack de 3.5 mm, suport auto cu prindere pe locașul de CD, antifurt pentru bicicletă + alte 2 produse interesante.

1. Căști in-ear cu fir Pili Paradise; 👈🖱️

Principalul atu este prețul, costă sub 30 lei și transport gratuit la easybox pentru cei ce au abonamentul Genius. M-aș mai referi și la design, din imagini arată bine și la punctul 3 aș nota feedback-ul primit (nu așa multe recenzii, dar notele primite îi aduc o valoare rotunjită foarte bună – 4.83).

2. Lampă cu 16 LED-uri și intensitate reglabilă; 👈🖱️

Trebuie ținut cont că funcționează cu 16 LED-uri și are nevoie de 3 baterii AA ce nu sunt incluse în pachet. Intensitatea la care luminează poate fi reglată și mi se pare a fi utilă la camping, pescuit etc.

3. Suport auto Baseus cu rotire 360 și prindere în fanta pentru CD; 👈🖱️

Aș putea folosi un sistem de genul la Chevrolet Cruze, că oricum nu ascult muzică pe CD-uri (am descoperit de curând că de fapt este o magazie de CD-uri și primește până la 6 CD-uri).

A strâns un feedback bun (așa cum se întâmpă cu majoritatea produselor de sub brandul Baseus). Se rotește la 360 grade, fabricat din aliaj de aluminiu și cu blocare automată când un telefon este pus în suport.

4. Stație meteo; 👈🖱️

A strâns nota 4.78 din 78 de review-uri. Are mai multe funcții: termometru, higrometru, ceas, alarmă etc. De partea sa este și prețul – 45 lei + transport gratuit la easybox pentru cei ce au abonament Genius.

5. Cablu de tip antifurt pentru bicicletă; 👈🖱️

Nu este neapărat un gadget, dar mi se pare util pentru cei ce caută o metodă de protecție a bicicletei. Și aici s-a strâns un feedback bun din partea celor ce l-au cumpărat.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.