A trecut ceva timp de la o selecție de produse cu preț de până în 50 lei. O să descoperiți un rucsac cu preț de până în 30 lei ce poartă și brandul Xiaomi, memorie USB ce poate fi conectată la smartphone sau PC, mousepad pe format mare etc.

1. Mousepad cu harta lumii pe format mare👈🖱️

Folosesc un astfel de mousepad de câțiva ani. Cred că niciodată nu l-am găsit așa ieftin pe format mare. Trebuie adăugat și costul de livrare de 25 lei. Văd că eMAG îl listează și cu livrare gratuită prin Genius la 49.99 lei. Oricum are succes comercial acest mousepad, sunt o sumedenie de variante pe diferite formate, cu RGB. Am văzut că a apărut chiar și cu Lungime x Lățime la 100 x 50 cm. Cine vrea un plus de culoare poate alege modelul de aici.

L-am ales pentru că are harta lumii și știți background-ul meu, dar și pentru că rezistă bine în timp, dă un feedback plăcut. Cred că și următoarele mele mousepad-uri vor fi identice.

2. Memorie Hama de 32 GB pe USB 3.0 și USB Type-C; 👈🖱️

L-am mai recomandat la un moment dat. Mi se pare excelent pentru că are atât USB 3.0 convențional, dar și pentru că dispune de USB Type-C și poți conecta un smartphone ca să descarci / încarci fișiere etc. Are și notă bună, dar nu sunt extraordinar de multe evaluări.

3. Set 3 LED-uri cu telecomandă; 👈🖱️

Sunt situații în care poate ai nevoie de ceva lumină într-un spațiu și nu poți trage un cablu până acolo. În astfel de scenarii sunt utile LED-urile din setul de mai sus. Observ că au pus și o telecomandă în pachet și are diferite opțiubi legate de intensitate, timpul de iluminare etc. LED-urile se alimentează cu baterii AAA – 3 pentru fiecare LED. Cred că un set de baterii reîncărcabile ar veni cumva la fix.

4. Rucsac Xiaomi Mi Casual; 👈🖱️

Da. Nu aruncați cu piatra. Nu poate fi considerat gadget, dar îți vei putea ține gadgeturile în el. Nu?

Marele său punct PRO este prețul. Nu prea găsești ceva mai ieftin de atât. Costă sub 30 lei, iar transportul la easybox este gratuit pentru cei ce au abonament Genius. Nu are cine știe ce materiale, dar repet, costă cât un pachet de țigări.

5. Kit vulcanizare auto la rece; 👈🖱️

Nu este un gadget, dar te ajută să scapi de probleme la mașină. Mai ales dacă faci pană și nu ai o vulcanizare în apropiere sau nu ai roată de rezervă. Din ce în ce mai puține automobile noi sunt vândute cu roată de rezervă, unele nici nu au locaș dedicat. La Mazda am primit un kit cu pulbere etc, îți oferă ei 10 ani pentru tractare gratuită în România și Europa. Cred că până la sfârșit de an cumpăr o roată de rezervă de dimensiuni reduse, deși m-am obișnuit să folosesc locul respectiv drept portbagaj.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.