A trecut ceva timp de la un articol de genul, iar în lista de gadgets veți descoperi produse ce le consider interesante. Au fost de-a lungul timpului la prețuri și mai bune față de cele pe care le descoperiți acum, dar cred că și la suma afișată păstrează partea de utilitate.

1.Bec LED RGB cu Wi-Fi; 👈🖱️

Poate fi controlat printr-o aplicație dedicată de pe smartphone. Este pe soclu E27, îl poți seta pe lumină albă sau colorată. Este compatibil cu controlul vocal efectuat prin Amazon Alexa și Google Assistant. Are și recenzii pozitive – nota 4.77 din peste 60 de evaluări.

2. Adaptor Baseus de conversie de la USB Type-C la USB;   👈🖱️

Sunt momente în care ai nevoie de un astfel de adaptor. Suportă funcția de sincronizare cu PC-ul + alimentare cu energie. Rata de transfer maximă este de 480 Mbps, iar carcasa a fost fabricată din aluminiu. Și aici, recenziile primite sunt de bun augur și recomandă adaptorul Baseus.

3. Receptor audio bluetooth; 👈🖱️

 

 

Este conceput pentru automobilele ce nu au bluetooth, dar au sistem audio cu jack de 3.5 mm. Mi se pare a fi un fel de alternativă la modulator FM, iar prin difuzorul integrat aș spune că-l putem considera și car kit ad-hoc. Au pus și un buton pentru bass.

4. Lanternă UV de buzunar; 👈🖱️

Nu știam că poți folosi o lampă UV spre a descoperi scurgerile de freon din sistemul de răcire al mașinii. Știam că așa poți descoperi bancnotele false.

5. Kit curățare pentru căști AirPods, aparat foto, tastatură etc; 👈🖱️

Mi se pare un produs cu adevărat util, te ajută să cureți de la căști wireless și până la tastatură, aparat foto, piese lego etc. Are trei capete diferite (capăt pufos, perie densă și alta cu vârf metalic).

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget
Tag-uri: 5 gadgets

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.