Software

Dacă aveţi un device Huawei, indiferent că vorbim de un model compatibil GMS (Google Mobile Services) sau nu, trebuie să aflaţi că aplicaţia HBO Max nu mai este compatibilă cu acesta.

Update: Am primit un răspuns din partea Huawei pe care îl puteți parcurge în rândurile următoare.

Aplicația HBO Max funcționează pe toate dispozitivele HMS, iar recomandat este să fie descărcată ultima versiune a aplicației din AppGallery.

Un cititor ne-a transmis că de ceva timp aplicaţia HBO Max nu îi mai mergea pe niciun smartphone Huawei, acesta testând-o pe modele precum Huawei P10, P30 Lite şi Mate 20 Pro (toate cu GMS în acest caz). A scris departamentului Suport Clienţi, iar răspunsul acestora a fost simplu şi la obiect: dispozitivele Huawei nu mai sunt compatibile cu HBO Max.

În aceeaşi solicitare, cititorul nostru a transmis celor de la HBO Max România că sunt ceva probleme în redarea de conţinut 4K pe Android TV, însă în acest caz se ştie de situaţie, iar următoarea actualizarea a aplicaţiei va rezolva (cel mai probabil) problema.

Vă las mai jos răspunsul complet:

Mulţumim pentru pont Rafael 👍 !

Categorii: huaweisoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.