Am făcut o listă de 5 gadgets ce sper să fie utile, dacă nu măcar interesante. Este o altă dovadă că poți găsi produse interesante și sub 10 euro.

1.  Memorie USB SanDisk de 64 GB; 👈🖱️

 

Are recenzii foarte bune – 4.64 din peste 260 de evaluări. Este retractabil astfel încât ocupă mai puțin spațiu în buzunar sau rucsac, iar portul USB 3.0 ajunge a fi protejat.

2. Geantă Hama pentru aparate foto DSLR și mirrorless; 👈🖱️

 

Este mai degrabă o carcasă de protecție ascunsă într-o geantă foto. Are buzunar separat pentru accesorii. Poate fi atașată o curelușă pentru transport facil.

3. Bandă LED RGB cu control prin aplicație smartphone și bluetooth; 👈🖱️

Aș spune că promite multe pentru prețul afișat. Recenziile și aici le-aș considera pozitive – 4.2 din 20 de evaluări. Permite control de pe smartphone printr-o aplicație dedicată, are bluetooth pentru sincronizarea cu telefonul, 22 de moduri, certificare IP65, lungimea de 1 metru.

4. Pix multifuncțional de tip 6-in-1; 👈🖱️

Îndeplinește 6 funcții: pix, boloboc, șurubelniță cu 2 capete, riglă, control al smartphone-ului. Am văzut că prețul din Ro este mai bun față de ce găsești pe Amazon. Mă gândesc că dacă aș fi făcut un search pe eBay îl găseam și mai bine.

Totuși, seller-ul din Marketplace îl aduce gratuit la easybox pentru cei ce au abonamentul Genius.

5. Lampă LED RGB pentru vasul de toaletă; 👈🖱️

Inițial aș spune că am zâmbit la ideea de a introduce un astfel de produs în această listă. După aceea am descoperit că sunt zeci de exemplare pe eMAG și Amazon, semn că există interes pentru un accesoriu de genul.

Sunt concepute pe ideea că te trezești noaptea și mergi la baie, iar lumina puternică te deranjează, vasul de toaletă cu lampa de mai sus se aprinde la mișcare și oferă o lumină mai puțin agresivă și readormi mai ușor.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.