Am primit un clip în secțiunea de comentarii de peste 4 – 5 ori în ultimele 24 de ore, a fost trimis și pe pagina de Facebook etc.

Dacă nu l-ați văzut, îl puteți urmări:

Nu vreau să lungesc prea mult. Am folosit Samsung Galaxy S7, Galaxy S8 Plus, Galaxy Note9 și Samsung Galaxy Note20 Ultra în ultimii ani, la niciunul dintre aceste smartphone-uri nu am avut probleme legate de baterie – în sensul în care să se desprindă partea spate etc. Și vorbesc despre smartphone-uri pe care le-am avut în poziția de daily driver, le-am folosit intensiv în diferite condiții, de la cota 2000 și adevărat viscol până la ploi, sesiuni de jocuri etc.

Nu spun că materialul de mai sus nu este relevant și nu ar putea arăta o eventuală problemă în ograda Samsung. După ce s-a întâmplat la Samsung Galaxy Note7, orice ar putea fi cu putință.

Totuși, sunt curios să adun feedback-ul vostru. Știu un amic ce a ajuns să aibă baterie umflată la smartphone, dar asta pentru că a folosit un încărcător auto ieftin în automobil. Și nu, nu era un Samsung.

Așa că sunt curios de feedback-ul vostru în domeniu. Ați avut un smartphone a cărui baterie a început să crească în dimensiuni? Credeți că se ridică o nouă problemă majoră pentru Samsung?

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.