Mereu găsesc destul de repede 5 produse interesante cu preț de sub 50 lei. În lista de astăzi veți găsi o baterie externă de 10000 mAh cu funcție de lanternă, un gamepad pentru televizoarele LG, placă de sunet etc.

1. Placă de sunet Axagon👈;

Dacă ai probleme cu placa de sunet de la laptop sau de la desktop PC sau, pur și simplu, ai o placă de sunet mediocră și vrei ceva mai bun la un cost redus, modelul din linkul de mai sus s-ar putea să fie ceea ce trebuie. Are un rating de 4.69 din 52 de recenzii.

2. Adaptor de la USB Type-C la USB 3.0👈;

Dacă se întâmplă să ai un laptop cu puține porturi și vrei la un moment dat să conectezi un stick USB, tastatură sau mouse pe fir, cititor de carduri SD pe USB etc, adaptorul de mai sus poate fi de ajutor. Are trei porturi USB 3.0 și un port USB Type-C.

3. Rucsac de laptop de 15.6 inci👈;

Nu este un gadget, dar poți să transporți gadgets cu el. Mi se pare a fi dovada că nu trebuie să investești o sumă prea mare într-un rucsac de notebook. Dovada este și nota bună obținută din multe recenzii. Îl găsiți în configurația negru cu roșu și negru cu albastru.

4. Acumulator extern Trust Primo cu funcția de lanternă👈;

Trebuie ținut cont de faptul că este o baterie pe microUSB. Este și singurul dezavantaj, că nu a făcut pasul spre USB Type-C. Totuși, pleci cu ea încărcată de acasă și te ajută la nevoie să reîncarci telefonul etc. Poți încărca 2 dispozitive în mod concomitent, are LED-uri de notificare pentru capacitatea celulelor, dar și un LED ce o transformă în lanternă ad-hoc.

5. Gamepad LG👈;

Costă doar 11.99 lei și dacă aș folosi un televizor LG l-aș cumpăra în secunda 2. Cel mai probabil l-aș folosi în rol de telecomandă.