A venit timpul pentru o nouă listă cu gadgeturi ieftine, iar sub pragul de 50 lei mereu sunt uimit de cât de multe dispozitive își fac loc.

1. Căști in-ear Baseus pe USB Type-C; 👈🖱️

Sunt ieftine și se află sub brandul unei companii ce de-a lungul timpului ne-a obișnuit cu un raport preț / specificații / experiență de utilizare la nivel decent. Au montat și trei controale pe căști: Up și Down pentru volum, Play / Pauză. Din descriere înțeleg că au DAC încorporat, iar cablul are lungime de 1.1 metri.

2. Furtun luminos LED; 👈🖱️

Aici spun din start că am trișat. Prețul este la metru și fără cablul de alimentare. Sunt și oferte cu 5 metri de furtun luminos LED + cablu, dar de trei ori peste pragul menționat de mine în titlul articolului.

Sunt 120 de miniLED-uri / metru, iar un furtun ar putea avea până la 50 metri lungime. Consumul / metru este de 4 – 5W. Poate fi folosit la temperaturi de la – 25 grade Celsius și până la + 45 grade Celsius. A fost conceput spre a lumina grădina, terasa, scările, holurile etc.

3. Încălzitor cană + hub USB; 👈🖱️

 

Are dublu rol: încălzitor pentru cană  dar și hub USB cu 4 porturi. Este perfect pentru cei ce doresc să mențină temperatura pentru mai mult timp pentru conținutul din cana de cafea sau ceai.

4. Rack extern pe USB Type-C; 👈🖱️

Punctele sale PRO sunt faptul că are port USB Type-C, cablu USB Type-C 3.1 la ambele capete în pachet, husă de protecție + suport pentru SSD-uri și HDD-uri pe 2.5 inci pe SATA. Cântărește doar 42 de gr.

5. Suport magnetic Tellur; 👈🖱️

La sub 12 lei și cu nota 4.6 din peste 300 de evaluari, cred că nu este alt suport magentic cu feedback mai bune în această limită de preț.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.