Software

Inflaţia ne dă bătăi de cap tuturor, iar creşterile de preţ din ultima perioadă se văd din ce în ce mai adânc în buzunare. Din păcate şi serviciile de entertainment se scumpesc, iar procesul este abia la început.

Google a anunţat timid că va creşte preţul abonamentului YouTube Family începând cu data de 21 noiembrie în ţări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Turcia sau Argentina). În medie preţul va fi mărit cu 5 dolari / lună, însă în ţări precum Turcia şi Argentina unde inflaţia este galopantă situaţia ar putea fi uşor diferită.

Chiar dacă momentan avem doar această scumpire, la rând vor veni şi restul abonamentelor şi restul ţărilor. Mă gândesc că nici România nu va scapă prea mult, optimist vorbind, până în primăvara anului viitor vom avea şi noi preţuri actualizate.

În prezent situaţia arată astfel:

  • abonamentul YouTube Premium individual – 26 lei / lună;
  • abonamentul YouTube Premium familie – 39 lei / lună;
  • abonamentul YouTube Premium student – 15 lei / lună.

PS: Cei cu VPN pe Argentina, prelungiţi repede abonamentul pe încă un an că nu ştiu cât mai prindeţi preţul mic (mai aveţi şi varianta India, acolo abonamentul pe un an este în jur de 17 dolari dacă îmi amintesc corect).

Sursa: androidcentral.com