Am ajuns la episodul 32 din 5 gadgets cu preț de sub 50 lei. Ep. 1 a fost publicat în octombrie 2021 și uite că în puțin peste 1 an de zile am trecut de pragul a 30 de articole.

Lista de astăzi este formată din:

1. Lampă LED Fortnite 3D cu 7 culori; 👈🖱️

Fortnite – un joc ce-i pasionează deopotrivă pe cei mici și mari

Dacă ești jucător de Fortnite și dorești un accesoriu în locuință care să sublinieze acest lucru, deja găsești o lampă LED ce se aprinde în 7 culori. Se alimentează și de la baterie, consumă puțină energie și este fabricată din acryl.

2. Mouse wireless Lenovo 300; 👈🖱️

Mouse ieftin și cu recenzii excelente

Cred că l-am mai recomandat de-a lungul timpului și mi-a atras atenția prin rotița de scroll cauciucată ce presupun că oferă un feedback bun. Are 250 de evaluări și nota…, 4.76 (de la foarte bun spre excelent). Este un mouse wireless cu senzor optic și rezoluție de 1000 dpi.

3. Mousepad cu suport pentru încheietură; 👈🖱️

Pentru cei ce folosesc mouse-ul în regim de cel puțin 3 – 4 ore pe zi

Sunt mai multe modele listate de către diverși parteneri din eMAG Marketplace, modelul din linkul de mai sus are transprot gratuit la easybox pentru cei ce au abonament Genius. Nu știu sincer  cât de util este un produs de genul, dar am impresia că s-ar putea să fie ceva interesant. Mai ales dacă ești utilizator în regim intensiv al mouse-ului.

4. Stilou testare calitate apă; 👈🖱️

Tester pentru apă

Nu aș avea încredere 100% în valorile furnizate de către unealta de mai sus dezvoltată de către Bomstom, dar poate trage un semnal de alarmă într-o anumită direcție. Măsoară puritatea apei și funcționează cu baterie.

5. Lampă LED RGB cu funcție muzicală; 👈🖱️

LED RGB ce aduce un plus de culoare

Sunt o multitudine de lămpi LED RGB pe acest format, iar modelul de mai sus este și unul dintre cele mai ieftine. Sunt o multitudine de scenarii de utilizare unde un astfel de gadget aduce un plus de culoare.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.