În lista de gadgets ieftine și-a făcut loc un mousepad A+ cu lumini RGB și încărcare wireless la 10W, dar și alte produse interesante.

1.  Ascuțitoare electrică dublă  👈🖱️

Ascuțitoare electrică cu baterii

Are nevoie de 2 baterii AA la 1.5V sau adaptor de 6V. Nu sunt incluse bateriile și nici adaptorul în pachet. Ascute creioane cu diametru între 6 și 12 mm.

2.  Cub Magic Moyu  👈🖱️

Cub de tip 3×3 cu review-uri bune

Este o clonă de Rubik cu review-uri pozitive. Are nota 4.71 din peste 20 de evaluări. O să cumpăr și eu unul să mai mă joc pe la birou.

3.  Lampă LED cu senzor IR pentru mișcare 👈🖱️

Scenarii de utilizare pentru lampa LED cu senzor IR

Este o lampă LED de veghe cu senzor de mișcare. Are 10 LED-uri și lumină rece. Din descriere înțeleg că este fabricată din aluminiu și plastic. Fixarea se face cu ajutorul unei benzi adezive de pe spate. Funcționează cu 4 baterii AAA R3 și folosește un senzor infraroșu spre a detecta mișcarea.

4.  Modulator FM 👈🖱️

Modulator FM Tellur

Am un modulator FM precum cel din link. L-am cumpărat pe la începuturile rubricii 5 gadgets pentru Chevrolet Cruze și este funcțional și în prezent. Nu am ce să-i reproșez pentru suma plătită.

5.  Mousepad gaming A+👈🖱️

Mousepad cu RGB și încărcare wireless

De câteva zile folosesc modelul cu diagonală mai mare. Aștept să-i dispară cutele de la transport. Pad-ul de încărcare wireless îl folosesc pentru ceasul Huawei Watch GT Runner și pentru căștile wireless Samsung Buds 2 Pro.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.