Selecția de 5 produse cu preț de până în 50 lei a ajuns la episodul 39. În listă veți găsi un kit format din trepied și baterie externă, stație meteo de la Hama, dar și un termos cu indicator pentru temperatură.

1. Borsetă waterproof pentru bicicletă (pentru smartphone-urile cu diagonala de până la 6.5 inci) 👈🖱️

Borsetă waterproof cu spațiu de depozitare

Are o capacitate de stocare de 1.5 litri și primește smartphone-uri cu diagonala de până la 6.5 inci. Modelul ce primește smartphone-uri de până la 7 inci costă în jur de 70 lei. A primit și câteva evaluări, iar opiniile sunt pozitive.

2. Stație meteo Hama 👈🖱️

Termometru / Higrometru Hama cu funcție de prognoză

Este mai degrabă un termometru și higrometru cu funcție de prognoză, nu aș spune că avem o stație meteo în adevăratul înțeles al termenului. Totuși, are o sumedenie de funcții: afișează temperatura, umiditatea ambientală + indice de confor pentru umiditate (prea uscat, optim, prea umed), prognoză meteo legată de vreme (însorit, înnorat, ploaie etc), funcție de calendar și alarmă etc.

3. Mouse gaming A+ 👈🖱️

Mouse ieftin de gaming de la A+

A obținut nota 4.39 din peste 187 review-uri. Încorporează un senzor de 2500 DPI, 7 butoane și o rotiță de scroll.

4. Pachet selfie stick + baterie externă 👈🖱️

Selfie stick + baterie de 4500 mAh la 29.99 lei

Credeam că perioada selfie stick-urilor a trecut, dar în vacanță de câteva zile am văzut mai multe ca niciodată (folosite pe ATV, în vârf de munte etc). Selfie stick-ul merge mai departe. Modelul de mai sus la sub 30 lei aduce și o baterie externă de 4500 mAh cu încărcare pe microUSB.

5. Termos cu indicator de temperatură 👈🖱️

Termos ce indică temperatura la atingere

Are capacitate de 500 ml și indică temperatura pe capac (senzorul fiind în capac, este o diferență de câteva grade între temperatura reală a lichidului și ce veți descoperi că afișează pe exterior).

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.