Am ajuns la articolul nr. 40 cu produse ce au preț sub 50 lei, iar cele 5 itemuri de astăzi duc lista la 200 de gadgets.

1. Cablu HDMI 2.1 de 3 metri 👈🖱️

Pentru conexiunea între smart TV și PC sau PS5

Încetul cu încetul, apar din ce în ce mai multe dispozitive cu HDMI 2.1. Mă refer la smart TV-uri, laptopuri și consolele de generație nouă au făcut deja pasul spre acest tip de conectivitate. Nu strică să ai la îndemână un cablu dedicat, în cazul de față cu lungime de 3 metri și preț de sub 30 lei.

2. Geantă laptop Spacer Kool 👈🖱️

Geantă simplă pentru laptop și cu feedback bun

Au ales un nume cu pretenții, dar geanta în sine după imaginile ce însoțesc produsul mi se pare a fi de o simplitate absolută. De aici și nota 4.65 din 108 review-uri. Transportul său este gratuit la easybox pentru cei ce au abonament Genius.

3. Jucărie interactivă anti-stres👈🖱️

Poti transforma jucăria în suport ad-hoc pentru smartphone

Este un fel de fidget spinner în varianta polivalentă. Îi poți da ce formă dorești, de la robot și până la suport de…, telefon mobil.

4. Pachet cu 4 baterii AA + 4 baterii AAA și lanternă breloc Varta 👈🖱️

Preț atractiv

Pentru 18.99 lei cât costă când scriu articolul mi se pare că avem o ofertă bună.

5.  Suport auto Baseus cu ochelari cu fixare pe parasolar 👈🖱️

Pentru cei ce nu au suport dedicat în automobil

Skoda Octavia din prima generație și Chevrolet Cruze aveau suport pentru ochelari de soare, la Mazda CX-5 nu l-am găsit. Cei ce nu au suport dedicat în automobil pot alege soluția elegantă furnizată de către Baseus.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.