MSI este unul dintre cei mai mari producători de laptopuri la nivel mondial, ce de curând a anunțat noile modele cu plăci video dedicate din seria RTX 40 de la NVIDIA. Deocamdată disponibile la precomandă, astfel de notebook-uri îți pot aduce câte două coduri de 50 dolari fiecare în portofelul Steam, pentru fiecare laptop cumpărat. Poți afla toate detaliile dacă accesezi acest link, iar mai jos îți explic și eu ce trebuie să faci.

Steam Wallet Cards

Campania promoțională se desfășoară în două valuri, în fiecare poți obține câte un cod Steam Wallet de 50 dolari / produs achiziționat:

  • Între 1 februarie și 31 martie 2023 ne aflăm în etapa Super Early Bird. Pentru a obține un cod Steam Wallet de 50 de dolari în această perioadă trebuie doar să pre-comanzi orice laptop MSI cu placă grafică NVIDIA GeForce din seria RTX 40 și să te înscrii pe site-ul dedicat MSI. Vei completa acolo numărul de serie și vei încărca factura și alte informații ce fac dovada achiziției. Va urma o perioadă de procesare și dacă totul a fost completat corect vei primi codul Steam de 50 de dolari pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat.
  • 15 februarie – 15 mai 2023 reprezintă cea de-a doua etapă, cea în care va fi nevoie să scrii o recenzie pentru laptopul MSI cu grafică NVIDIA GeForce RTX din seria 40 pe care l-ai achiziționat. După ce ai parcurs acest pas, va fi nevoie să accesezi site-ul dedicat, unde vei introduce numărul de serie al notebook-ului participant, vei încărca factura de cumpărare și vei furniza link-ul unde ai publicat recenzia, precum și o captură de ecran cu aceasta. După procesarea informațiilor, vei primi pe e-mail codul Steam Wallet de 50 de dolari.

Te poți înscrie pentru același laptop cumpărat în fiecare val și astfel vei obține coduri Steam Wallet în valoare totală de 100 dolari / produs.

Laptopuri MSI cu placa grafica NVIDIA GeForce RTX seria 40

Atenție! Pentru a fi eligibil, laptopul MSI cu grafică NVIDIA RTX din seria 40 trebuie să fie pre-comandat sau achiziționat de pe eMAG.ro ori de pe PCGarage.ro, singurele platforme participante în această campanie promoțională.

Deocamdată, sunt disponibile două laptopuri ce corespund cerințelor campaniei, dar până la sfârșitul evenimentului vor fi cu siguranță mai multe dintre care vei putea alege. Pentru moment, vorbim despre un model MSI Raider și unul din gama Titan.

MSI Raider GE78 HX 13VH aruncă la înaintare un ecran IPS de 17 inch, în formatul 16:10, cu rezoluție QHD+ (2560 x 1600 pixeli), cu rată maximă de refresh de 240 Hz.

MSI Raider GE78 HX 13V

Sunetul este asigurat de două difuzoare stereo Dynaudio ce beneficiază de tuning Nahimic 3 Audio Enhancer.

Procesorul Intel Core i9-13950HX cu 24 de nuclee ce pot urca până la 5.5 GHz este ajutat de placa video NVIDIA GeForce RTX 4080 cu 12GB memorie GDDR6 și de tehnologiile pe care aceasta le suportă, să ruleze cele mai pretențioase jocuri la calitate maximă. 

Memoria RAM este de nu mai puțin de 64 GB (2 x 32 GB) și este de tip DDR5, adică cel mai recent și performant standard. Spațiul de stocare este și el uriaș, fiind reprezentat de două unități SSD M.2 PCIe de câte 2 TB fiecare, pentru un total de 4 TB, ca să nu ai motive să nu instalezi fiecare joc pe care ți-l dorești.

MSI Raider GE78 HX 13V

Conectivitatea este extinsă și aduce elemente performante, precum Wi-Fi ax și Bluetooth 5.3, dar și cu port RJ-45 2.5 Gigabit. Sunt și porturi USB-C 4 compatibile Thunderbolt 4, dar și un HDMI.

Bateria este dusă la extrem, fiind de 99.9 Wh, adică fix sub capacitatea care îți permite să iei la bordul unui avion un laptop monstru precum MSI Raider GE78 HX 13VH.

MSI Raider GE78 HX 13V

Designul acestui model este pus în valoare de banda LED cu iluminare RGB de pe latura opusă balamalelor, în timp ce și tastatura de la SteelSeries vine cu iluminare RGB per key.

MSI Titan GT77 HX 13VI duce totul la un nivel și mai înalt.

MSI Titan GT77 HX 13V

Procesorul este și mai puternic, cele 24 nuclee ale modelului Intel Core i9-13980HX putând urca la o frecvență maximă de 5.6 GHz, în timp ce grafica dedicată NVIDIA este cea mai performantă a momentului – GeForce RTX 4090, cu 16GB memorie GDDR6.

Ecranul a primit și el un upgrade. Diagonala este o idee mai mare, măsurând acum 17.3 inch, iar rezoluția este UHD – 3840 x 2160 pixeli. Chiar dacă rata maximă de refresh se oprește în acest caz la 144 Hz, nu este de ignorat faptul că panoul IPS este iluminat din spate prin tehnologie MiniLED, ce poate urca luminozitatea în peak până la valoarea de 1000 nits.

MSI Titan GT77 HX 13V Sunetul este tot de la Dynaudio și este păstrat în mare parte ansamblul hardware al modelului prezentat anterior – 64 GB memorie DDR5, 2 x 2 TB SSD M.2 PCIe, Wi-Fi ax, Bluetooth 5.3, Ethernet RJ-45 2.5 Gigabit, USB-C 4 cu Thunderbolt 4 etc.

Bateria este tot de 99.9 Wh și se alimentează la o putere maximă de 330W, în timp ce sistemul de operare, ca și la laptopul MSI Raider, este un Windows 11 Home preinstalat.

MSI Titan GT77 HX 13V

Pe de altă parte, tastatura iluminată RGB per key de la SteelSeries este acum una mecanică, deci va genera un răspuns mai potrivit în jocuri.

Oricare ar fi alegerea ta, nu uita să te înscrii în campania ce-ți va aduce coduri Steam Wallet de până la 100 dolari pentru fiecare laptop cumpărat !

Acest articol este susținut de către MSI.