50 de lei cred că va ajunge pe repede înainte să aibă valoarea a 5 lei. La cum evoluează inflația și cât de repede cresc prețurile, încep să cred că se ajunge acolo în ritm alert.

Totuși, am găsit o listă de 5 produse aflată sub această limită de preț.

1. Husă inspirată de Nintendo pentru Apple AirTag 👈🖱️

Apple AirTag are o sumedenie de huse disponibile, peste orice alt competitor

Dacă folosiți Apple AirTag și vreți să ascundeți dispozotivul într-un breloc, una dintre cele mai inspirate huse mi se pare cea din linkul de mai sus. Ajunge gratuit la easybox pentru cei ce fac parte din programul Genius.

2. Lanternă LED reîncărcabilă 👈🖱️

Lanternă LED reîncărcabilă cu feedback bun

A strâns nota 4.63 din 48 de review-uri. Încorporează un acumulator reîncărcabil de 1200 mAh ce îi conferă până la 3 – 4 ore de autonomie în regim de funcționare continuă.

3. Pix cu șubler și riglă 👈🖱️

O idee de cadou inedit

Vă dați seama că nu este neapărat o unealtă în adevăratul înțeles al termenului ci mai degrabă o idee de cadou mai aparte. Pe lângă funcția de pix este și riglă + șubler, un 3 – in – 1.

4. Lampă de veghe Zepo 👈🖱️

Se potrivește pe o multitudine de scenarii de utilizare

Are senzor pentru zi / noapte și se aprinde în funcție de lumina ambientală, poate fi achiziționată în varianta cu lumină caldă sau lumină rece, flux de lumină de 40lm. A strâns nota 4.77 din 30 de review-uri.

5. Stand pentru laptopurile de până la 18.4 inci 👈🖱️

Stand Hama ce imită fibra de carbon

La bază au pus cauciuc antiderapant, iar laptopul este adus într-o poziție optimă de vizionare sau lucru. Imită fibra de carbon și primește laptopuri cu diagonală de până la 18.4 inci.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.