Bang & Olufsen este o companie daneză ce are un istoric în domeniul produselor audio de bună calitate (marcă audio de lux fondată în 1925 de către Petern Bang și Svend Olufsen). BEOSOUND A9 este la a 5-a generație, iar BEOSOUND 2 a ajuns la a 3-a generație.

1. Bang & Olufsen BEOSOUND A9

BEOSOUND A9 5th

BEOSOUND A9 sosește în variante de culoare noi: Black Anthracite, Gold  Tone și Natural. Face pasul și către o platformă denumită Mozart ce asigură suficientă putere de procesare pentru actualizări software și funcții pe o perioadă lungă de timp de acum înainte.

Bang & Olufsen nu ezită să vorbească de faptul că produsele sale pot fi utilizate pentru decenii… Mi se pare o declarație destul de puternică ce nu știu cât suport are în realitate.

BEOSOUND A9 a debutat în 2012 și a ajuns la 5-a generație. Are picioare de suport din stejar, finisaje din aluminiu, iar volumul muzicii poate fi controlat prin glisarea mâinii pe suprafața sa.

2. Bang & Olufsen BEOSOUND 2

BEOSOUND 2 3th

Este o boxă multiroom ce a debutat în 2016 și a ajuns la 3-a generație. Este fabricată din aluminiu, are o formă conică și primește platforma Mozart cu suport software pe termen lung. Și aici este o variantă de culoare nouă denumită Black Anthracit. Au implementat și o funcție denumită Active Room Compensation ce detectează poziția în orice spațiu și distribuie sunetul pentru o experiență de ascultare cât mai bună.

Declarație oficială:

Confirmăm caracterul atemporal a două dintre cele mai populare boxe de interior”, spune Michael Henriksson, Vice President of Product Marketing, Bang & Olufsen. „Designul fără vârstă nu se referă doar la realizarea de produse care sunt construite pentru a dura, ci și la o estetică de care oamenii vor fi captivați și mândri  determinându-i să prețuiască produsele respective timp de decenii.”

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.