Am făcut o listă cu 5 produse ce au preț sub pragul a 50 lei. Printre ele veți descoperi un bec pe care-l poți înrola într-o aplicație de smartphone.

1. Bec LED RGB Nous

Puteți activa o reducere de 10% prin codul acasa, dar comanda în sine trebuie să fie peste pragul a 100 lei. Este un bec smart vândut direct de către eMAG și a strâns nota 4.73 din 99 de review-uri. Are livrare gratuită la easybox.

2. Breloc multifuncțional

🔺Breloc ieftin cu o sumedenie de funcții mai mult sau mai puțin utile

Este un breloc ce îndeplinește mai multe funcții, iar feedback-ul incipient l-aș considera pozitiv. Printre funcțiile îndeplinite: deschizător de sticle, șurubelniță, cuțit pentru frânghie etc.

3. Adaptor TP-Link pentru bluetooth 5.0

🔺Soluție pentru PC-urile sau laptopurile fără bluetooth

Și aici discutăm despre feedback excelent strâns în timp – 4.77 din 88 de review-uri. Există compatibilitate cu versiunile anterioare de bluetooth. Este un produs ieftin ce te ajută să concetezi un mouse sau o tastatură bluetooth la PC, spre exemplu.

4. Jucărie cacturs vorbitor

🔺Jucărie cu 50 de melodii și mișcări adaptate

Dacă comanda este de peste 30 lei, transportul este gratuit la easybox pentru cei cu Genius. Sunt peste 50 de melodii incluse, acumulator și cablu USB în pachet. Este o jucărie sub formă de cactus ce dansează, cântă, vorbește și înregistrează.

5. Rack extern transparent

🔺Poți conecta un HDD / SSD compatibil

Are nota 4.93 din 14 review-uri. Suportă SSD-urile și HDD-urile de până la 2 TB. Cablul din pachet este USB 3.0, iar producătorul afirmă că nu ai nevoie de nicio ustensilă spre a monta un SSD sau HDD pe SATA.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.