Am realizat o listă cu 5 oferte eMAG. Printre ele veți găsi și un smartphone cu specificații interesante la nivel de cameră foto și video.

1. Lampă stradală Superfire cu panou solar 👈🖱️

🔺Soluție bună pentru cei ce caută să lumineze o parte din curte și nu au cablu de rețea până acolo

Sosește în mai multe trepte de putere: 63W, 145W, 263W și 468W. Prin codul acasa primiți o reducere suplimentară de 10% la modelele de 63W și 263W. Este inclus acumulatorul de 5000 mAh, panoul solar și o telecomandă. Are certificare IP65 în ce privește contactul cu apa și praful.

2. Plafonieră RGB 👈🖱️

🔺Soluție ieftină pentru a aduce un plus de culoare într-o cameră din locuință

Și aici puteți activa o reducere suplimentară de 10% prin codul acasa. Puteți seta între lumină rece sau caldă, colorată etc. Primește și comenzi vocale prin Asistentul Google și Amazon Alexa. Are putere de 24W.

3. Samsung Galaxy Buds FE 👈🖱️

🔺Buds FE sunt cele mai noi căști wireless lansate de către Samsung

Căștile mele de zi cu zi sunt Galaxy Buds 2 Pro. Presupun că o parte din experiența de utilizare de la vârfurile de gamă a fost adusă și pe modelul entry. Abia ce a ajuns de câteva zile și în țara noastră, iar prețul în buna tradiție Samsung mă aștept ca pe viitor să fie și mai atractiv.

Sunt căști cu ANC (anulare activă a zgomotului), dar poți seta și ca sunetele din exterior să treacă (când cineva din proximitate încearcă să poarte o conversație cu tine etc), iar  comutarea între dispozitivele cu care căștile sunt conectate se face fără input din partea utilizatorului.

4. Televizor Samsung cu diagonala de 138 cm 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai vândute smart TV-uri Samsung din țara noastră

Are nota 4.45 din 336 review-uri. Îl găsiți în mai multe diagonale: 108 cm, 125 cm, 138 cm și 163 cm. Face parte din generația 2022 de televizoare cu panel LED powered by Samsung. Are rezoluție 4K, rată de refresh la 50Hz, tehnologiile ALLM și HGiG, HDR10+ pentru imagine și Dolby Digital Plus + Q-Symphony pentru cei 20W RMS integrați.

5. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 👈🖱️

🔺Se transformă încetul cu încetul într-un besy-buy

Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la display-ul OLED cu rată de refresh la 120Hz, certificare IP53 legat de contactul cu picăturile de apă, camera de 50 Megapixeli cu OIS și filmare 4K cu 30 fps, 5G + Wi-Fi 6, bateria de 5000 mAh cu încărcare pe fir la 67W.

Bonus: Fashion Days se pregătește să deschidă Black Friday în ediția 2023 pe luni, dis-de-dimineață!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.