Am selectat 5 gadgets cu preț de până în 50 lei ce sper ca măcar tangențial să vi se pară interesante.

1. Cablu USB Type-C – USB de 2 metri 👈🖱️

🔺Nota 4.78 din 150 de review-uri, semn că sunt căutate cablurile pe lungime mai mare

Nici nu știu dacă am un cablu USB Type-C – USB convențional pe lungimea de 2 metri. Modelul de mai sus este de la Baseus și îl găsiți vândut direct de către eMAG, iar la comenzi de peste 30 lei prin Genius se oferă transport gratuit.

2. Dozator de săpun cu senzor 👈🖱️

🔺Un produs util în orice baie

Este unul dintre puținele dozatoare de săpun cu senzor și preț de sub 50 lei. Are nota 4.37 din 27 de review-uri. Funcționează cu baterii de tip AA ce nu sunt incluse în preț. Are și un buton pentru reglarea cantității de săpun.

3. Memorie SanDisk de 128 GB 👈🖱️

🔺Sutele de review-uri primite arată că este un flash USB destul de bine vândut

Îl găsiți cu 32 GB, 64 GB și 128 GB. Modelul de 128 GB se află sub pragul de 50 lei. A strâns 4.65 din 337 de recenzii.

4. Suport telefon auto cu prindere magnetică 👈🖱️

🔺Validat de către utilizatori

Este vândut de către un seller din marketplace, dar îl listează cu livrare gratuită prin Genius. Sunt 4 versiuni de suport auto, iar feedback-ul strâns este cu adevărat pozitiv.

5. Set cu 2 pulverizatoare pentru citrice 👈🖱️

🔺Util sau nu?

Am văzut o recomandare interesantă într-o listă similară cu cea de față, dar pe un site din afară. Era un dispozitiv pe care-l puteai pune peste o lămâie și îi păstrai mai bine prospețimea. Mi se întâmplă să fac un cocktail și să folosesc 1, 2, 3 felii și aveam nevoie de un dispozitiv de genul ca a 2-a sau a 3-a zi să nu se usuce așa puternic acolo unde am tăiat.

La noi în țară am găsit ce vedeți mai sus. Mi se pare interesant. Pur și simplu, transformă lămâia într-un spray ad-hoc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.