În lista de astăzi veți descoperi căști audio de la JVC, geantă foto de la Hama, ceas digital de birou și alte gadgeturi ce s-ar putea să vi se pară utile.

1. Căști audio JVC; 👈🖱️

Sunt căști cu recenzii pozitive – 4.65 din 62 review-uri. Costă 49.99 lei și sunt pe jack de 3.5 mm. Bineînțeles, presupun că sunt decente pentru categoria de preț din care fac parte. Sunt vândute de către un partener al eMAG (Flanco) și vin fără taxă suplimentară la easybox. Am încercat la fiecare produs în parte pe cât se poate de acum încolo să fie cu disponibilitatea la easybox prin Genius, ca taxele de transport să nu fie mai scumpe față de produs în sine.

2. Geantă foto Hama; 👈🖱️

Dacă vrei să-ți protejezi aparatul foto și obiectivele poți să găsești un produs de la Hama ce costă în jur de 10 euro. Are compartimente speciale pentru filtru, card memorie, obiectiv, bliț, baterie.

3. Ceas digital; 👈🖱️

Este un ceas pentru perete sau birou, design minimalist. Are două moduri de afișare (ora sau ora + data și temperatura în mod alternativ). Pentru a reține ora când este scos din priză trebuie și o baterie de tip CR2032). Lumina se adaptează în funcție de zi sau noapte.

4. Mouse pad Trust BigFoot; 👈🖱️

Trebuie să recunosc că în ignoranța mea nu știam că există un astfel de suport de mouse. Iese în evidență prin ergonomia adusă și faptul că permite adoptarea unei poziții confortabile pentru încheietura mâinii. A primit peste 200 de evaluări, iar nota sa este de 4.52.

5. Lampă solară de exterior cu număr casă; 👈🖱️

Nu mai îmi amintesc dacă s-a mai întâmplat să recomand acest produs. Am dat comandă de unul pentru casa din Găești. Așa vor ști și cei de la serviciile de curierat care este casa aflată la 26A pe strada mea. Au inclus și trei seturi de cifre + set de litere de la A la F. Are panou solar încorporat și buton de pornire / oprire.