Seria cu 5 gadgets cu preț de sub 50 lei o să meargă mai departe, dar deschid o altă serie de articole cu un buget actualizat. Nu are legătură cu inflația ci cu faptul că sunt multe produse interesante cu preț de sub 60 euro pe care îmi doresc să vi le recomand.

1. Boxă portabilă JBL Go3 👈🖱️

Am un exemplar pe aici, dar nu l-am scos din cutie. Cred că va ateriza la un concurs pe Instagram sau Facebook. Are certificare IP67 legată de contactul cu apa sau praful, bluetooth 5.1 și autonomie de până la 5 ore. Este o boxă compactă, iar șnurul îi permite atașarea de rucsac etc.

2. Cameră de supraveghere Tapo pentru exterior 👈🖱️

Este o soluție entry pentru supraveghere. Funcționează prin Wi-Fi sau cablu, are Night Vision integrat, detectează mișcările și trimite notificări. Are funcție de alarmă sonoră și luminoasă, iar senzorul său este de 3 Megapixeli. O să vedeți că se bucuraă de aprecierea celor ce au cumpărat produsul, bineînțeles că se raportează și la prețul plătit.

3. Căști in-ear Sony 👈🖱️

Sony are în oferta sa și căști ieftine bune, nu doar căști scumpe bune. Modelul de mai sus este o dovadă în acest sens. Permit controlul vocal prin Google Assistant și Siri, autonomia este de până la 10 ore, au funcție Fast Pair pentru conectarea cu smartphone-urile Android și Swift Pair pentru PC-urile cu Windows și bluetooth, tehnologie DSEE ce ajută la redarea fidelă a melodiilor.

4. Kit de instrumente iFixit 👈🖱️

iFixit nu mai are nevoie de nicio prezentare. Au lansat un kit de unelte pentru entuziaști, iar acum îl găsiți și în oferta eMAG printr-un partener din Marketplace. Pot spune că sunt impresionat de feedback-ul primit: 4.93 din peste 40 de review-uri.

5. Unealtă cu mai multe funcții – Gerber Dime 👈🖱️

Nu este orice producător de astfel de unelte multifuncționale ci unul dintre cei mai buni din domeniu și m-am bucurat să văd că au ajuns și în eMAG Marketplace.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.