În lista de astăzi veți găsi un rack extern de la ADATA pentru HDD-urile pe SATA III, o trusă de reparație pentru smartphone sau PC, tastatură iluminată etc.

1. Căști audio on ear A+👈;

Au reușit să obțină o notă de 4.45 din 566 review-uri. Cred că sunt ajutate mult și de prețul afișat – 37.99 lei. M-am uitat pe un site cu istoric al prețurilor, iar la un moment dat au fost și 29.99 lei. Sunt livrate de către eMAG și dacă ai abonament Genius, nu plătești transportul dacă alegi livrare la easybox etc.

Au difuzoare de 40 mm, impedanță de 32 ohm și jack de 3.5 mm. Presupun că oricine cumpără căști de sub 40 lei nu caută calitate ci măcar să se audă decent, iar căștil de mai sus cred că se descurcă onorabil pentru suma plătită.

2. Trusă reparație pentru smartphone sau laptop👈;

Dacă vrei să te aventurezi prin interiorul unui smartphone sau notebook s-ar putea să ai nevoie de câteva instrumente dedicate. Poți fi ajutat de către o trusă precum cea de mai sus. Nu am deschisi niciodată un smartphone, dar notebook-urile s-a întâmplat să le schimb un SSD sau să adaug memorie RAM (nimic ieșit din comun).

3. Cablu HDMI 2.1👈;

Dacă folosești un smart TV LG sau Samsung de ultimă generație și vrei să-l conectezi la un PS5 sau Xbox Series X vei avea nevoie de un cablu cu HDMI 2.1. Te poți pregăti și în avans printr-o achiziție de genul, iar prețul mi se pare că destul de repede a coborât sub 50 lei (în urmă cu ceva timp un astfel de cablu costa peste 100 lei).

4. Tastatură iluminată👈;

Serioux este un brand din portofoliul NOD – cel mai mare distribuitor de piața electro-it din țara noastră. Este o tastatură ieftină cu taste iluminate și profil chiclet etc. Cablul are o lungime de 1.6 metri.

5. Rack extern ADATA👈;

Cred că fiecare dintre noi are câte un HDD pe care nu-l mai folosești. Am vreo 2 bucăți prin sertare, iar un rack extern precum ADATA-ul de mai sus mi se pare recomandat dacă vrei să ai un HDD extern ad-hoc. Are certificare IP54 în ce privește contactul cu apa și praful. Are interfața USB 3.1.