Xperia Pro-I este un camera phone în adevăratul înțeles al termenului, iar compania japonează îl vede recomandat pentru cei interesați să-l folosească în realizarea de materiale foto și video la nivel profesionist.

Un rol important îl are camera wide de 12 Megapixeli cu diafragmă variabilă – f/2.0 sau f/4.0, dimensiune de 1 inci, PDAF cu 315 puncte de detecție + OIS, dimensiune a pixelului de 2.4 microni, echivalent 24mm.

Sunt trei materiale prin care Sony încearcă să demonstreze ce public țintă are Xperia Pro-I.

1. Fotografia în natură – Takashi Namiki l-a pus la lucru, iar ce a ieșit găsiți în materialul video dedicat. Sunt o sumă de sample-uri făcute cu Xperia Pro-I.

2. Videografie – veți descoperi un material filmat în Hiroshima;

3. Philip Bloom – regizor și Sara Dietschy – creator de pe YouTube își expun opiniile legate de Xperia Pro-I;

Este clar că avem un smartphone pe care-l cumperi pentru performanțele foto și video, în niciun caz să-l folosești strict pe Auto.  Va fi apreciat de cei ce caută un smartphone capabil de captură foto și video la nivel profesionist, cei ce vor să aibă și funcțiile de smartphone pe lângă cele de cameră.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.