A trecut ceva timp de la un articol cu 5 gadgets și preț de sub 50 lei. În lista de astăzi veți găsi o bandă LED customizabilă ce este recomandată pentru monitoare și smart TV-uri, o tastatură wireless ieftină de la Hama, căști audio over-ear de la Panasonic etc.

1. Kit bandă LED RGB cu 60 de LED-uri și telecomandă👈;

Aș putea spune că poți avea un smart TV Philips cu banda de mai sus, una dintre cele mai ieftine soluții de genul. Se alimentează de la un port USB (majoritatea monitoarelor și televizoarelor au un port USB disponibil).

2. Tastatură wireless Hama👈;

Pe lângă faptul că este o tastatură wireless cu receptor pe 2.4 GHz în sub 50 lei, mi se pare că și tastele au profil ceva mai îngust și cred că se descurcă decent. De aici și nota obținută – 4.86 din 86 recenzii pe eMAG. Până la urmă nu trebuie să cheltui o sumă mare pe o tastatură wireless decentă.

3. Căști audio over-ear Panasonic👈;

Sunt căști ok pentru prețul afișat. Acum nu mă aștept ca experiența de utilizare să fie similară ca la unele cu preț de 3 – 4 – 5 – 6 ori mai mare. Nu mi-a venit să cred când am văzut că Panasonic are căști over-ear atât de ieftine în portofoliu. Sunt pe jack de 3.5 mm. Îți dai seama că sunt ieftine când te uiți la firele ce pleacă din fiecare cupă.

4. Modulator FM bluetooth Serioux👈;

Folosesc un modulator FM în mașina mea, Chevrolet Cruze are doar jack pe 3.5 mm pentru conexiune la sistemul audio. Este unul de la Tellur, dar observ că și modulatorul Serioux stă bine ca feedback – notă bună din multe recenzii.

5. Încărcător auto Samsung👈;

Recomand doar utilizarea de încărcătoare de la producătorul telefonului pentru mașină, pentru acasă etc. Am un prieten ce nu a dat atenție și folosea încărcătoare ieftine, iar Huawei Mate 9 a început să se dezintegreze în partea spate, acumulatorul a crescut în dimensiuni. L-a schimbat în Huawei Service, a folosit încărcător auto Huawei și acum la 2 ani distanță nu a mai întâmpinat vreo problemă.

În articol sunt folosite linkuri de afiliere. La comenzile efectuate am putea primi în jur de 1% din valoarea fără TVA a produselor comandate.