Piața de tablete a cunoscut un reviriment sub efectele pandemiei ce a a dus școala online și munca de acasă. Blackview este una dintre puținele companii B-brand chinezești ce a rezistat în piață și încearcă să iasă pe sfârșit de 2021 cu o tabletă mid-range interesantă.

Blackview Tab 11 integrează un display IPS de 10.36 inci cu rezoluție 2000 x 1200 pixeli, carcasă din aluminiu pentru un plus de rezistență. Ei vorbesc și despre o certificare Widevine L1 ce atestă calitatea contentului redat la rezoluție 1080p+ de pe YouTube, Netflix, Disney+ etc.

Partea hardware cade în sarcina unui procesor Unisoc T618 de tip octa-core, însoțit de 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare + slot pentru cardurile microSD pentru extensia spațiului de stocare (afirmă că Unisoc T618 obține un scor mai bun în AnTuTu față de Qualcomm Snapdragon 675). Unisoc T618 este dezvoltat pe un proces TSMC de litografiere în 12nm, 2 x ARM Cortex-A75 și 6 x ARM Cortex-A55 și accelerator grafic ARM Mali G52MP2.

Rulează Android 11. Pe partea de conectivitate dispune de 2 sloturi pentru cartele + 4G, Wi-Fi ac, difuzoare stereo, suport pentru tastaturi cu prindere magnetică, localizare prin A-GPS, GLONASS și BDS.

Camera spate are 13 Megapixeli, iar camera frontală dispune de 8 Megapixeli. Cântărește 460 de gr, iar grosimea nu trece de 8.1 mm. Bateria lui Blackview Tab 11 este de 6580 mAh. În pachet este inclus încărcătorul, agrafă pentru slotul SIM, cablu de încărcare, adaptor de la USB Tupe-C la USB, husă de protecție pentru ecran.

O veți găsi pe Aliexpress la 189 dolari de la sfârșit de lună (reducere de preț de la 299 dolari).

La prețul de 189 dolari dacă nu este adusă în stoc european trebuie pus și TVA-ul. Blackview promovează Tab 11 drept o alternativă la Xiaomi Mi Pad 5.

Acest articol este susținut de către Blackview. Conțintul aparține autorului și a fost redactat pe baza informațiilor primite de la producător. 

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.