Sunt o sumedenie de gadgets cu preț de sub 50 lei ce mi se par interesante, iar articolele de genul sunt uimit de fiecare dată cât de ușor sunt de realizat. Nu știu de ce, aveam setată impresia că nu poți găsi cine știe ce gadget sub pragul a 50 lei.

În articolul de astăzi veți găsi o mini cameră pentru cei mici, un ceas digital de birou ce afișează temperatura, dar și permite încărcarea wireless a unui telefon etc.

1. Mouse optic ergonomic ASUS WT425;👈🖱️

Pare a fi inspirat din designul lui Logitech MX Master, dar ca preț este de aproape 10 ori mai ieftin. Are o notă de 4.50 din…, peste 780 de review-uri. Îl găsiți în 4 variante de culoare: Alb, Albastru, Negru și Roșu. Este wireless și dispune de o rezoluție de 1600 dpi. De fapt, sunt două puncte PRO: designul ergonomic și prețul.

2. Ceas digital de birou Gembird;👈🖱️

Costă sub 50 lei, are funcția de ceas și include un termometru ce arată temperatura ambientală, funcție de încărcare wireless pentru smartphone-urile compatibile. Pot fi setate două alarme. Nu am găsit detalii legate de cât de repede funcționează încărcare wireless, dar cred că funcționează la 10W.

3. Boxă portabilă A+;👈🖱️

Varianta pe negru are 373 recenzii și o notă de 4.68, iar cea pe alb a strâns 173 recenzii și o notă de 4.70. A+ este un brand cu o multitudine de gadgets de tip best-buy ce se bucură de apreciere.

Este o boxă portabilă ieftină de 3W, cu port microSD și conectivitate bluetooth, cu microfon integrat și baterie reîncărcabilă etc.

4. Amplificator de imagine curbat de 12 inci;👈🖱️

L-am descoperit în mod accidental și eram tentat să spun că este o porcărie, nu merită atenția nimănui etc. Totuși, am dat și o căutare pe YouTube și am descoperit că un produs similar a fost recenzat de către Unbox Theraphy. Până la urmă se găsește un scenariu de utilizare și pentru un gadget precum cel de mai sus. Mi s-a întâmplat de câteva ori să am telefonul pus pe un stand și să ruleze un clip de YouTube, iar în același timp să fac altă activitate (spăl vasele, mânânc etc), iar ecranul de 6.9 inci al lui Note20 Ultra să mi se pară mic. Marea problemă ar fi pe unde mai ascund și un ecran curbat precum cel de mai sus.

Pe de altă parte, ar putea fi util pentru o persoană în vârstă sau pentru cei ce au deficit de vedere, iar un ecran mai mare ar ajuta.

5. Mini cameră pentru copii;👈🖱️

Dacă vrei să-l înveți pe cel mic cum funcționează o cameră foto, fără a atenta la integritatea fizică a unui aparat mai scump, poți alege o cameră precum cea de mai sus. Are încărcare pe miniUSB, senzor de 3 Megapixeli (fix cât avea și prima mea cameră foto din 2005 – 2006), înregistrează la 720p, slot pentru cardurile microSD, ecran de 2 inci. Au inclus și 5 jocuri (printre care și Snake), bateria încorporată îi poate oferi autonomie de până la 2 ore.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.