Mergem mai departe cu prima selecție de gadgets cu preț de sub 50 lei în 2022. Sper că veți găsi dispozitive utile și interesante.

1. Prelungitor PowerCube cu cablu de 1.5 metri;👈🖱️

Folosesc mai multe PowerCube, dar din cele atașate direct la priză (am trei modele la birou). Cel cu fir de 1.5 metri îl poți prinde astfel încât să obții o organizare mai bună a cablurilor de alimentare de la laptop / PC, monitoare etc.

2. Mousepad de gaming Legion de 90 x 30 cm; 👈🖱️

Dacă nu aș fi văzut, nu aș fi crezut că un mousepad poate primi recenzii – notă de 4.91 din…, 191 review-uri.

Aș spune că denumirea Legion merge și la alte setup-uri în afară de laptopurile de gaming Lenovo. Folosesc un mousepad cu harta lumii la birou, iar la casă am un ASUS ROG pe dimensiune mare. Cel de la ASUS este ceva mai soft, dar și cel mai ieftin își face treaba.

3. Bec LED Xiaomi cu Wi-Fi; 👈🖱️

 

Dacă ai un setup cu mai multe produse smart home de la Xiaomi și ai un soclu E27 poți alege un bec cu Wi-Fi de la compania chineză. Are o putere de 8W, permite control vocal, autonomia este de…, 25.000 de ore.

4. Mini tastatură wireless; 👈🖱️

Dacă este un chin să introduci text în căutările făcute pe YouTube sau Netflix, poți alege o tastatură wireless cu touchpad integrat, click stâng și dreapta pe una din margini etc. Ai nevoie doar de un port USB liber la smart TV. Bineînțeles o poți folosi și în combinație cu un desktop PC spre a avea un control remote.

5. Lampă LED de veghe cu senzor de zi / noapte;👈🖱️

Este utilă dacă vrei o lumină difuză pe timp de noapte, când te trezești și deplasezi prin locuință. Este excelentă și pentru camera copilului, ca să nu-l lași într-un întuneric deplin etc. Are o putere de 0.28W, integrează un senzor de zi / noapte.