Articolele de tip 5 gadgets au succes peste așteptări și strâng zeci de mii de vizualizări. IKEA este cunoscut pentru mobila pe care o poți asambla acasă, dar prin oferta lor se găsesc și produse pe care le putem considera gadgets.

Nu cred că voi putea dezvolta în regim săptămânal o selecție de gadgets de la IKEA, dar cred că voi găsi suficient material pentru 1 articol / lună. Bineînțeles, dacă va exista și interes pentru un astfel de articol.

1. Symfonisk – veioză cu boxă Wi-Fi; 👈🖱️

Este un produs de tip 2-in-1 ce pe lângă funcția de veioză se transformă și în boxă Wi-Fi. Am testat un produs Symfonisk (ramă foto și boxă Wi-Fi ce a fost dezvoltat alături de Sonos). Oferă sunet la 180 de grade, au colaborat în continuare cu Sonos (controlul se face din aplicația lor de iOS și Android). Poate fi utilizată atât individual, cât și într-o rețea cu alte produse de la Sonos.

2. Starkvind – masă cu purificator de aer; 👈🖱️

Dacă îmi amintesc corect, această gamă de produse a debutat în anul curent. Poți avea o măsuță de cafea și un purificator în același pachet. Controlul purificatorului se face prin aplicația IKEA Home Smart. Îl poți seta pe modul automat și își face treaba în locuință. Plus că ai un purificator mascat cumva, iar spațiul de deasupra îl poți folosi pentru ce dorești.

3. TRÅDFRI – priză wireless smart; 👈🖱️

Nu este foarte scumpă, lipsește o monitorizare a consumului de energie făcut de către produsele conectate. Poți folosi o telecomandă spre a porni / opri priza sau kitul de control TRADFRI. Presupun că oferă și control de la distanță printr-o aplicație de smartphone. Așa devine cu adevărat utilă o priză smart.

4. Vinkdriktning – senzor calitate aer; 👈🖱️

Indică 3 niveluri de calitate a aerului, se conectează la energie printr-un cablu USB Type-C. Se recomandă spre a fi combinat cu un purificator de aer din oferta IKEA – modelul FORNUFTIG.

5. Încărcător de baterie + depozitare și baterii reîncărcabile;

Cred că este încărcătorul cu cel mai inedit design. Este atât încărcător, dar și spațiu de depozitare pentru baterii. Este compatibil cu 2 tipuri de baterii reîncărcabile. Nu costă mult și am văzut că sunt foarte apreciate.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.