Sonos Sub Mini Audio

Am testat câteva produse Sonos – Five, Ray, Beam, și pot spune că fiecare nouă experiență m-a adus mai aproape de filozofia comapaniei, am înțeles din ce în ce mai bine care este conceptul din spatele acestor produse audio de înaltă calitate. Cei de la Sonos vor să construiască o întreagă „echipă” de boxe în casa ta, pe care să o poți gestiona în cel mai facil mod cu putință.

Pentru că în cazul soundbar-urilor Ray și Beam am apreciat că bass-ul este cam singurul spectru de frecvențe ce nu este pe atât de prezent pe cât ți-ai, compania m-a ascultat :) și a venit acum cu Sonos Sub Mini. Vorbim despre un subwoofer pe care producătorul îl recomandă fix pentru Ray și Beam, adică pentru camere de dimensiuni mici și medii. Poate fi alăturat și lângă boxele One și One SL fără probleme.

Sonos Sub Mini vine într-o formă de cilindru, cu o fantă pe centru. Designul minimalist îl face potrivit în orice loc din casă, iar faptul că poate fi ales în două culori – alb sau negru, însemană că îl poți asorta cu boxele sau soundbar-urile Sonos pe care le ai deja.

Dimensiunile sunt de 305 mm pe înălțime, respectiv 230 mm în diametru, în timp ce greutatea este de 6.35 kg. Conectarea wireless între subwoofer și boxele existente, dar și integrarea în ecosistemul Sonos se face imediat, Sub Mini fiind recunoscut automat.

Cu două difuzoare a câte 6 inch fiecare, ce sunt îndreptate unul către celălalt, pentru a minimiza distoriunile, după spusele Sonos, Sub Mini promite un bass profund și dinamic.

Ca la fiecare produs Sonos, toate componentele sunt dezvoltate de către compania americană pentru a atinge nivelul dorit de calitate audio. Imediat ce-l adaugi pe Sub Mini alături de un soundbar ori un sistem de boxe, acestea din urmă vor primi o nouă setare în egalizator spre a genera un sunet final pe cât se poate de corect.

Pentru o optimizare a sunetului în funcție de cameră și de unde ai amplasat boxele, Sonos pune la dispoziția utilizatorilor funcția Trueplay. Disponibilă în aplicația Sonos, aceasta determină acustica încăperii și face cele mai fine ajustări pentru un sunet pe cât se poate de corect redat (Trueplay este disponibilă doar împreună cu dispozitive ce rulează iOS).

Sonos Sub Mini este disponibil deja la precomandă, la un preț recomandat de 2.499 lei, livrările urmând a demara din data de 6 octombrie 2022.

Categorii: audiohardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.