Sunt multe unelte în catalogul LIDL ce a intrat de astăzi în magazinele din întreaga țară, dar și câteva produse ce ar putea aduce un strop de răcoare în casă (mai ales la temperaturile ce se anunță).

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Dispozitiv electric de spumat laptele + friteuză cu aer cald; 

🔺Produse ce pot fi utile în bucătărie

Au mai fost listate de către LIDL. Dispozitivul electric de spumat laptele are 4 programe: spumă caldă și stabilă, spumă caldă și cremoasă, lapte încălzit cu puțină spumă, spumare la rece. Are consum de energie de până la 500W.

Friteuza are garanția de 3 ani, bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Sunt 8 programe ce pot fi selectate și aici. Consumul de energie ajunge până la 1400W, iar cablul are lungimea de 1 metru.

2. Higrometru pentru interior cu senzor și de exterior;

🔺Funcții similare cu cele de la o stație meteo

Este un higrometru și măsoară temperatura și umiditatea. Face și o evaluare a climatului încăperii în 5 trepte, afișează și ora, au integrat și o alarmă pentru mucegai, iar senzorul extern are rază de acțiune de până la 100 metri. Găsiți o sumedenie de soluții similare în același preț + feedback strâns din partea celor ce le-au cumpărat.

3. Robot aspirare;

🔺Aspirator robot cu telecomandă

Sunt și aici mai multe moduri de curățare: auto, spot, colțuri, programare, max și revenire. Este inclusă și o telecomandă ce ajută în procesul de contril. Nu cred că au adus și o aplicație pe telefon pentru controlul său, altfel era evidențiat acest aspect în specificațiile produsului.

4. Șurubelniță electrică, de precizie;

🔺Pentru cei pasionați de șurubeală pe acasă

Viteza de rotație este de 160 rpm, iar durata de funcționare ajunge până la 200 de minute. Are și două butoane ce permit trecerea între rotație electrică spre dreapta sau stânga.

5. Ventilator de masă;

🔺Ventilator cu tot felul de funcții adiacente

Are și un ecran LED ce afișează cronometrul și treptele de viteză. Aduce și lumină ambientală cu posibilitatea de a alege între 6 culori diferite. Este un dispozitiv adus în premieră de către LIDL.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.