Sunt mai multe produse interesante în catalogul LIDL ce urmează a fi activ din cursul zilei de mâine.

Catalogul complet îl găsiți aici👈

1. Aspirator antiacarieni, aparat pentru îndepărtat scame și mop cu pulverizator; 

🔺Produse pentru utilizare în locuință

Sunt mai multe produse pentru curățenie. Aparatul de îndepărtat scame de la Philips are un preț ok. Costă 59 lei prin alte părți, spre exemplu. Are și o notă destul de bună – 4.86 din 2707 evaluări. Aspiratorul pentru antiacarieni îmi amintește de un produs similar de la Deerma (unii spun că ar fi produs din oferta Xiaomi). Mopul cu pulverizator funcționează manual și nu are nicio componentă electrică. Am avut unul la un moment dat și ce aș recomanda este să aveți mai multe lavete pentru el.

2. Aspirator vertical 2-in-1; 

🔺Am folosit mai de multe un aspirator vertical de la LIDL, dar era sub brandul Gorenje

Prin magazinele LIDL veți descoperi și un aspirator vertical de tip 2-in-1 cu rezervor pentru praf de 350 ml. Are mod Boost și mod Eco, iar filtrul este fabricat din oțel inoxidabil. Sunt mai multe accesorii în pachet. Nu am găsit informații legat de autonomia oferită de acumulatorul încorporat. LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS).

Mi se pare că se hazardează spre un preț măricel. În aceeași sumă puteți descoperi un aspirator vertical Daewoo cu autonomie de 30 minute, recipient pentru praf de 0.6 litri, filtru HEPA și nota 4.42 din 240 de review-uri.

3. Lanternă cu LED;

🔺Mai interesante mi se par bețele reglabile pentru drumeție

Lanterna cu LED este de tip 2-in-1, baza este magnetică și are curea pentru mână, iar în pachet este inclusă și bateria. Bețele pentru drumeție mi-au făcut cu ochiul să zic așa, deși de mult timp nu am mai fost în drumeție pe munte.

4. Reflector LED cu powerbank;

🔺Alături de un set de accesorii pentru aerul comprimat găsiți și un reflector LED cu powerbank

Sunt 2 reflectoare pivotante separat cu LED-uri COB și lumină albă rece de cca 6500K. Bateriile se încarcă pe USB, iar durata de luminare este de 3 ore pentru ambele spoturi și 5 ore pentru unul singur.

5. Cuțit sau briceag; 

🔺Diferite opțiuni în 24.99 lei

Dacă stau să mă gândesc, primul meu gadget când eram mai mic aș putea spune că a fost un briceag precum cel de mai sus. Mai am unul prin portbagaj, o dată am avut nevoie de el. Nu am idee de ce la Chevrolet s-a rupt un element din plastic la un moment la una dintre roțile de pe față și atingea aiurea pe jos. L-am putut tăia și mi-am putut continua deplasarea. Nu ar fi fost prea ușor să-l rup și cine știe în ce direcție s-ar fi dus.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.