Unele produse din listă pot fi considerate gadgets, altele mai degrabă le-aș numi unelte ce acoperă o nișă anume, dar cumva rămân un corolar pe partea de tehnologie. Haideți să descoperim împreună ce dispozitive a pregătit LIDL pentru săptămână ce stă să înceapă.

Catalogul LIDL îl puteți răsfoi aici. 👈🖱️

Noile produse Apple au ajuns la precomandă prin eMAG (iPhone 14 Pro și 14 Pro Max, 14 și 14 Plus, Apple Watch Ultra etc); 👈🖱️

1. Robot multifuncțional de bucătărie;

Este un produs ce apare și dispare din oferta LDIL, dar în 2022 l-am descoperit de câteva ori. Robotul multifuncțional am văzut că începe a deveni o prezență constantă prin bucătăriile moderne. LIDL îl aduce la 999 lei și are 10 funcții. Poate fi folosit spre a pregăti carne, pește, sosuri, supe, legume, dulceață etc.

2. Reflector LED cu senzor de mișcare;

Are certificare IP44 în ce privește contactul cu apa, putere de 24W și senzor de mișcare cu rază de acțiune de până la 12 metri. Nu uitați să păstrați bonul pentru garanția de 3 ani.

3. Nivelă laser cu trepied;

Este inclusă bateria, iar domeniul de lucru este până la 2 metri. Cum spuneam la început de articol, este mai mult o unealtă de lucru și mai puțin un gadget.

4. Aparat de gătit pentru orez;

Am văzut mai multe dispozitive de genul în ultima perioadă. Are putere de 400W, lingurița și măsura sunt incluse, 3 ani de garanție, iar cablul are lungimea de 135 cm.

5. Baghetă LED;

Are putere de 8W și dimensiuni de 57.3 x 3 x 2.2 cm.

Bonus: Nu are legătura cu tehnologie. LIDL a pregătit o ofertă interesantă în colaborare cu Nike.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.