Sunt o sumedenie de produse interesante în catalogul LIDL ce a devenit activ de astăzi. Sunt acoperite mai multe nișe, de la pescuit și până la produse pentru grădină.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Figurină solară decoarativă cu LED; 

Durata de iluminare este de până la 8 ore

Sunt mai multe produse din această categorie în catalogul curent. Se adresează celor ce doresc să aducă un plus de culoare prin curte, în timpul nopții.

2. Lampă LED pentru toaletă cu senzor de mișcare; 

Lampă LED cu senzor de mișcare pentru toaletă

Am recomandat un astfel de produs în secțiunea 5 gadgets cu preț de până în 50 lei. Observ că acum găsiți o jucărie de genul și în oferta LIDL. Te ajută când mergi în timpul nopții spre toaletă și nu mai trebuie să aprinzi lumina în baie.

3. Lămpi solare cu LED; 

Set de 5 bucăți la 34.99 lei

Fiecare lampă are câte un mic panou solar și un acumulator încorporat. Sunt ieftine și trebuie ținut cont din start că nu oferă cine știe ce lumină. Sunt decorative și nimic mai mult. Văd că LIDL le aduce în mai multe variante de culoare.

4. Reflector solar LED cu senzor de mișcare; 

Panou solar are dimensiunu generoase

Din imagine aș trage concluzia că avem un produs util. Mi se pare că au pus un panou solar de dimensiuni ceva ma mari, iar de aici m-aș gândi și la o lumină suficient de intensă. Sunt 3 moduri de iluminare, iar raza de detecție variază de la 1 – 10 metri.

5. Umidificator și difuzor de arome; 

Luminile pot fi setate în funcție de preferințe

Este în linie ca preț cu alte produse similare de la eMAG etc. Capacitatea rezervorului este de 300 ml, iar cablul are lungimea de 2 metri.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.