Companiile chinezești B-brand lansează tablete ieftine în mod curent. Așa este și cazul Blackview cu modelul Tab 16 ce înțeleg că se pregătește de un upgrade.

Blackview Tab 16 integrează un display IPS de 11 inci cu rezoluție 2000 x 1200 pixeli. Are certificare TUV Rheinland în ce privește emsiile reduse de lumină albastră. Au adus și suport pentry stylus.

O parte din specificațiile lui Blackview Tab 16

Folosește un procesor Unisoc T616 de tip octa-core cu 2 x ARM Cortex-A75 la 2.0 GHz și 6 x ARM Cortex-A55 la 1.8 GHz, 8 GB RAM  + 6 GB RAM ce pot fi preluați din spațiul de stocare de 256 GB, spațiu ce la rândul său poate fi extins cu un microSD de până la 1 TB.

Rulează DokeOS _P 3.0 dezvoltat pe Android 12. Au implementat un PC Mode, o interfață desktop friendly pentru situațiile în care tableta este conectată la tastatură și mouse.

Software dezvoltat de către Blackview pentru tableta sa

Bateria este de 7680 mAh și se încarcă la 18W pe fir. Camera principală dispune de 13 Megapixeli, iar camera frontală este de 8 Megapixeli. Sunt și 4 difuzoare stereo, dar și o soluție denumită Security – Enhanced Linux ce ar preveni furtul de informații private de către aplicațiile instalate.

Mai multe informații veți descoperi pe Aliexpress.

Acest articol este susșinut de către Blackview.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.