Precedentele articole le-ați găsit aici și aici. Au strâns câte 45.000 și respectiv 26.000 de vizualizări. În selecția de astăzi de la Lidl veți descoperi produse pentru masaj, o unealtă polivalentă, dar și alte dispozitive cu raport preț / specificații atractiv.

Catalogul Lidl ce este valid în perioada 14 – 20.03.22 îl găsiți aici în format PDF.

1. Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator;

Știu de la Darius și de la fratele său că Lidl are unelte bune ca raport preț / experiență de utilizare (amândoi le-au folosit în regim intensiv – ridicat case pe structură de lemn etc). În catalogul din această săptămână au introdus o mașină de găurit și înșurubat cu acumulator. Sunt incluse și 7 burghie de metal, 7 burghie pentru lemn și un set de bituri cu 25 de piese.

2. Aparat hidromasaj pentru picioare;

Este un produs conceput pentru fete și femei. Face masaj cu bule de aer și vibromasaj, păstrează temperatura apei, include 3 accesorii pentru pedichiură ce sunt detașabile etc.

3.  Cântar cu analizator corporal;

Din descriere subînțeleg că nu este un cântar smart, nu ai opțiunea de a înregistra datele într-o aplicație. Este un cântar clasic ce oferă câteva informații în plus (indicele IMC, necesarul de calorii, date despre masa musculară și osoasă, procentul de grăsime și de apă din corp).

4. Lampă LED de tip 2-in-1 cu prindere magnetică;

Văd că atunci când am făcut captură de ecran m-am dus mai mult față de cât ar fi trebuit și am inclus și un covoraș de intrare. Culmea este că sunt în căutarea unuia, dar pe dimensiune mai mare.

Lampa LED  cu prindere magnetică are carcasă din aluminiu, durată de până la 5 sau 3 ore – în funcție de intensitatea luminoasă. Bateria este inclusă. Prinderea magentică este la bază, o poți atașa când lucrezi ceva la mașină sau oriunde ai o porțiune de metal.

5. Saltea pentru masaj cu funcție de încălzire;

Teoretic, a început prima lună de primăvară. Practic, este un pic mai frig față de cele mai reci zile din iarna trecută. Salteaua Medisana din oferta Lidl are și funcție de încălzire, 5 programe de masaj + 4 zone de masaj selectabile. Se oprește automat după 15 minute de utilizare și are și o telecomandă pe fir ce permite un control complet al produsului.