Sunt câteva oferte interesante în catalogul LIDL ce urmează a fi activ din cursul zilei de mâine.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de curățat covoare și tapițerii + aspirator fără sac; 

🔺Pentru perioada din an ce stă să înceapă, când fiecare gospodar și gospodină trag tare pentru o curățenie ceva mai de anvergură

Mă intrigă aparatul de curățat covoare și tapițerii pe care nu cred că l-am mai văzut până acum. Are un consum de energie de doar 330W, rezervor de apă proaspătă – 2.5 litri și apă uzată – 1.9 litri. Mai au în ofertă și un aspirator fără sac cu consum de 850W, rezeror de 0.6 litri etc.

2. Compresor portabil;

🔺Compresor din seria Parkside

Are 3 ani garanție și este suficient să aveți bonul înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Sunt două opțiuni de compresor în acest catalog LIDL. Primul este cel de mai sus la 159 lei, include 4 adaptoare, alimentare la priză de 12V etc.

Al doilea costă doar 69.99 lei. Și aici sunt incluse mai multe adaptoare, alimentare la 12V etc. Lungimea cablului este de 3 metri.

🔺Compresor ieftin ce ar trebu să-și facă treaba la nevoie

3. Șurubelniță cu acumulator + mașină de înșurubat cu impact tangențial;

🔺Este un produs ce apare în mod constant în oferta LIDL

Nu sunt neapărat gadgets, dar nu strică să le ai pe lângă tine, mai ales dacă locuiești la casă și mai mereu se găsește câte ceva de reparat, construit etc. Șurubelnița Parkside este ieftină, dispune de acumulator reîncărcabil pe USB și are un tambur cu biți inclus.

🔺Nu-i chiar printre produsele ieftine…

Parkside are în gama sa și o mașină de înșurubat cu impact tangențial. Există opțiunea de preselecție a cuplului ce urcă până la 400 Nm (cinci trepte – 100 – 150 – 200 – 300 – 400). Are și portunealtă cu cap pătrat. Nu știu dacă acumulatorul este inclus + încărcătorul dedicat. La 499 lei ar trebui să fie, dar uneori sunt vândute separat.

4. Lampă LED de tip 3-in-1;

🔺Lampă LED de tip 3-in-1

Este concepută pentru mecanici, lampă de atelier, in specție etc, dar cred că se potrivește și în ate scenarii de utilizare. Nu am mai făcut grop și a intrat în screenshot și găleata de 20 litri.

5. Nivelă laser cu linii în cruce + detector multifuncțional / umidometru; 

🔺Gadgets pentru meșteri

Știu că Darius folosește nivelă laser de la LIDL și era mulțumit de ea. Sunt produse concepute pentru cei mai tehnici, capabili să facă câte ceva prin locuință.

Bonus: Produse pentru îngrijire auto 

Am folosit și sunt ok. O să-mi reactualizez stocul.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.