Sunt puțin produse ce pot fi catalogate gadget în catalogul LIDL ce intră în vigoare de mâine, de aici și o listă ceva mai modestă.

Catalogul complet îl puteți consulta aici. 🔗

1. Ciocan rotopercutor PARKSIDE

Ciocan rotopercutor PARKSIDE

Produsele din gama Parkside sunt apreciate pentru raportul preț / ce primești în utilizarea de zi cu zi. Modelul de mai sus are garanție de 3 ani, iar bonul poate fi înscris în aplicația LIDL+. În pachet sunt incluse și o cutie de transport + accesorii.

2. Distrugător documente

Distrugător de documente United Office

Mă gândeam mai zilele trecute câte documente cu informații mai mult sau mai puțin importante aruncăm la gunoi. Un aparat precum cel de mai sus te ajută cumva în acest sens, în a lăsa mai puține informații confidențiale pe mâna unui străin. Acum o să spuneți că sunt cu scenarita în floare.

3. Lanternă Parkside de 10W

Lanterna Parkside are baterie reîncărcabilă

Nu este o lanternă ieftină. Dispune de baterie reîncărcabilă, iar cablul de alimentare se află în pachet. Are certificare IP54 și la cei 10W ar trebui să-și facă treaba cu brio.

4. Mouse wireless

Mouse wireless Silvercrest

Are receptor wireless și funcționează în 2.4 GHz. Este inclusă bateria și garanția este ceva devenită cumva obișnuită la LIDL, de 3 ani.

5. Prelungitor cub

LIDL vine o clonă de PowerCube

Prelungitoarele sub formă de cub se află la mare căutare. Am văzut că de fiecare dată când le-am recomandat s-au pus destul de multe comenzi. LIDL a descoperit că este cazul să aducă o clonă și așa a apărut prelungitorul cub de la Silvercrest cu 2 porturi USB și 4 porturi de alimentare, cablul are lungimea de 1.5 metri.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag- ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.