Nu sunt prea multe gadgets în oferta Lidl din această săptămână, dar o listă de 5 produse am reușit să compun.

Întregul catalog îl descoperiți aici.

1. Aspirator robot Silvercrest;

Are garanție de 3 ani, 5 moduri de curățare (Clasic, Automat, Spot, Colțuri și Max), 11 senzori pentru șocuri și 3 senzori ce împiedică căderile accidentale, autonomia ajunge până la 90 minute, include filtru HEPA și are aplicație compatibilă pentru Android și iOS. În pachet veți descoperi pe lângă stația de încărcare și o telecomandă. Volumul pentru rezervorul de praf este de 0.6 litri. Trebuie ținut cont că nu are rezervor pentru apă și nu are funcția de spălare.

2. Instalație solară cu 100 de LED-uri;

Lungimea totală este de 3.9 metri, dispune de certificare IP44 în ce privește contactul cu apa și are garanție de 3 ani. Este alimentată de la un panou solar.

3. Mașină de tuns gazonul pe benzină;

Nu este un gadget în adevăratul înțeles al termenului ci mai degrabă o unealtă cu care să-ți faci treabă prin curtea locuinței. Are motor în 4 timpi de 132 cmc, putere de 2.44 CP și până la 2850 rotații pe minut, înălțimea de tăiere poate fi reglată în 7 trepte, rezervorul este de 55 litri și cel pentru carburant dispune de 0.85 litri.

4. Reflector solar cu senzor de mișcare;

Se alimentează de la un panou solar, raza de acțiune este cuprinsă între 5 – 12mtri, certificare IP44 și luminozitate de 87 lm. Capul de iluminare este rotativ și pivotant.

5. Bec decorativ solar;

Am folosit un astfel de bec pentru curtea locuinței. După 3 ani de zile mai sunt funcționale jumătate – 5 – 6 din 10 unități. Trebuie să țineți cont că sunt de design și nu au cine știe ce intensitate luminoasă (de fapt, aproape de zero din punctul ăsta de vedere). Totuși, noaptea arată bine și micuțul panou solar + acumulatorul încorporat trec noaptea.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.