Am listat mai multe produse interesante din oferta LIDL în această săptămână. Unele nu sunt neapărat gadgets, dar nici la mare distanță nu se situează.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1 și 2. Decorațiune solară, de vânt, cu LED + furtun luminos solar; 

Sunt mai multe produse de iluminat la LIDL, în diferite configurații. Găsiți spre exemplu un furtun luminos cu 8 efecte și 7 programe diferite, iar o bucată are 7.5 metri lungime. Mai aveți la dispoziție și un lampion solar cu LED sau o decorațiune special concepută pentru a face diverse sunete la mișcările de aer.

3. Motocoasă 2-in-1 pe benzină;

Nu este un gadget, ci o unealtă de folosit în amenajarea grădinii, îngrijirea gazonului etc. Face parte din categoria low-cost, întradevăr găsiți modele și pe la 3 – 400 lei, dar nu le-aș recomanda. Vorbesc din postura unui fost utilizator. Aveam și o suprafață destul de mare de îngrijit, în jur de 6 – 700 mp. Are 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția respectivă).

4. Redresor auto, cu display; 

Sunt mai multe produse de sezon. Cred că deja a început schimbarea anvelopelor de iarnă cu cele de vară, iar ce vedeți mai sus se adresează în acest sens. Pe lângă cricul hidraulic mai aveți la dispoziție și un mini compresor auto sau un redresor auto, cu display.

5. Suport smartphone pentru automobil;

Pot fi andocate telefoane mobile cu lățimea între 52 – 98mm.

 

 

 

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.